Se alle konferencecentre

KolleKolle
KONTAKT OS 45 82 09 99 70 40 49 71 Bliv kontaktet
KLIK HER

KolleKolle er omkranset af den skønneste natur med både skov, sø og marker som nærmeste
nabo. Her er der rig mulighed for at tilføje aktiviteter til jeres møde, med alt fra Teambuilding til walk-and-talk.

Indenfor byder vi velkommen til professionelle rammer, hvor mødeoplevelsen er sat i centrum både når det gælder forplejningen, indretningen og de tekniske hjælpemidler.

Vi er et hold at dedikerede og imødekommende medarbejdere, hvis primære fokus er at skabe tryghed og ro, så I kan koncentrere jer 110% om indholdet i jeres møde.

BÆREDYGTIGHED

Ansvarlighed både i forhold til bæredygtighed og socialt ligger dybt i KolleKolle’s DNA.

Siden 1996, som en af de første i Danmark, har vi haft Green Key Miljømærket, og derfor har vi i mange år bl.a. arbejdet med at minimere vand og energiforbruget og har igennem årerne fået integreret energibesparende og up-to-date løsninger af alle husets installationer. Ligeledes kræver Green Key også fokus på madspild, og vi benytter selvfølgelig primært årstidens-, lokale- og andre råvarer, som medfører mindre miljøbelastning.

Vi tager socialt ansvar, og har et tæt samarbejde med det lokale jobcenter og kommunens skoler og har altid taget et stort ansvar for at give unge mennesker en god uddannelse.

Vi er altid på udkig efter nye løsninger og udvikler nye tiltag, et arbejde som både vores gæster, samarbejdspartnere og medarbejdere bliver inddraget i. 

Trafikforbindelser

KolleKolle Konferencehotel er beliggende kun 30 min. kørsel fra Københavns Lufthavn og 20 min. kørsel fra Københavns Hovedbanegård.

Værelser

KolleKolle har 77 værelser, alle med udsigt til den grønne natur. Værelserne er indrettet med en god arbejdsplads, balkon eller terrasse samt fri trådløst internet. Farverne er afstemt efter naturen. Værelserne mod øst er holdt i dejlige blå nuancer, og mod vest er det de gyldne solnedgangsfarver, der præger indretningen.

Kapacitet

Alle vores plenumlokaler er med dagslys, rigtig gode stole og store borde. Loftshængt projektor er hos os et naturligt og inkluderet værktøj. Internetforbindelse er frit og tilgængeligt overalt i huset. AV, laptop, ITV eller andet udstyr, vi har i huset, lånes gerne ud, selvfølgelig uden meromkostning.

Vi har rigtig mange grupperum, og de er selvfølgelig også med dagslys og gode møbler. Størstedelen af rummene er indrettet med 55" fladskærme. Og hos os er der i prisen inkluderet et grupperum pr. min. 12 personer, dog max. 3 grupperum pr. møde.

Udenfor tilbyder vi to utraditionelle møderum med højt til himmelen, mulighed for frisk luft og anderledes rammer om mødet – alt på én gang.

Faciliteter

KolleKolles faciliteter indbyder til dialog. Derfor er huset indrettet med henblik på, at man ikke behøver at sidde i mødelokalet hele dagen. Både lobbyen og biblioteket er indrettet med sofaarrangementer kombineret med høje borde og holdt i en afslappet og hyggelig stil, som indbyder til aktivitet, både hvad angår gruppearbejde, hygge og afslapning. Der er masser af dagslys, plads og en dejlig rolig atmosfære, selvom der sidder gæster rundt omkring.
Pejsestuen er vores hovedbar, hvor der hygges om aftenen før og efter middagen. Men Pejsestuen, som for øvrigt har en fantastisk udsigt ned til Furesøen, bliver også flittigt brugt i løbet af dagen til små snakke og gruppearbejde.

Kælderbaren – er vores selvbetjeningsbar placeret i underetagen. Hvis man ønsker at sidde for sig selv om aftenen, er det her den oplagte mulighed for mindre grupper.

Motionsrum
I underetagen findes et godt motionsrum. Der er rygbænke, motionscykel, crosstrainer, multimaskine samt en romaskine. Derudover findes et rum til udstrækning, og hvor der også er måtter, træningsbolde og instruktioner til forskellige øvelser.

Swimmingpool
Ved siden af motionsrummet har vi en dejlig swimmingpool i pæn stor størrelse. Der er en dejlig udsigt til naturen gennem de store panoramavinduer.

Aktivitetsrum
Rummet byder på alle de klassiske spil, som bordtennis, airhockey og billard, som står til fri afbenyttelse.

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter

Vi har rigtigt mange teambuildingøvelser og -aktiviteter at byde på, både ude og inde. Skulle du være interesseret i en eller flere, må du endelig kontakte os, så tilrettelægger vi et event, der passer til jeres behov. Se mere på linket Teambuilding og Aktiviteter herunder.

KolleKolle ligger kun 5-10 minutters dejlig gåtur, gennem skøn natur, fra Furesøen. Her er der mulighed for både sejllads med bådfarten eller walk & talk langs søens bred.

I sommerhalvåret er der masser af muligheder for at nyde sin mad udendørs. Vi laver gerne picnic kurve som kan tages med i skoven eller på sejltur med Bådfarten og på den store terrasse, med pragtfuld udsigt til slugten, kan man nyde en lækker grill buffet.

Her finder du de perfekte rammer til firmafesten. Om det skal være en temafest, fejring af jubilæum, sommerfest eller andet – så klarer vi alt det praktiske, så I kan bruge tiden på alt det sjove.

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for alle de muligheder, der findes i den skønne natur, der omkranser KolleKolle. Walk & Talk, løbe- eller gåture, samarbejdsøvelser på græsplænerne, sejlture på Furesøen etc. Der er rigtig mange gode muligheder.
På vores græsplæner finder du vores udendørs hovedbrud. Det er puslespil af forskellige arter, sværhedsgrader og i kæmpe størrelser. De er til fri disposition, når man er gæst på KolleKolle og kan let bruges som en pause i mødet eller som sjov før middagen.

Desuden har vi æren af, at have KBH Teambuilding boende i huset, som har en hel vifte af teambuildings øvelser – det er nemt og der er noget for enhver smag og temperament. Læs et udpluk herunder eller se mere på vores hjemmeside: 

Escape Game med KBH Teambuilding:
Bryd koden til Palle Topgaards dokumentkasse, red hans virksomhed og giv din egen en fantastisk oplevelse. I skal igennem en masse ledetråde på, hvordan man åbner Palles kasse og på den måde kan rede hans virksomhed; en aktivitet der styrker sammenholdet i dit team og giver nye kreative måder at tænke og løse ting på.

The Bond Quest med KBH Teambuilding:
James Bonds ærkefjende Le Chiffre er notorisk kendt for sit anspændte forhold til Bond og har lagt skumle planer for at teste jeres evner til det yderste. I nattens mulm og mørke har han lænket en tikkende kiste fast til en af Bonds kollegaer, og med Le Chiffres velkendte hang til sprængstoffer, kan det kun betyde én ting. Nu starter en hæsblæsende mission for at finde en række cifre, der kan låse den tikkende boks op, så bomben kan desarmeres og Bonds kollegaer reddes.

 Firma 5-kamp med KBH teambuilding:
I firma-femkampen dyster I imod hinanden i fem udvalgte aktiviteter, der skal udfordre teamets samarbejdsevne, puste til konkurrenceånden og ikke mindst give smil på læben. Alle får en sjov og anderledes oplevelse, men kun et enkelt hold får håneretten med hjem i bagagen. Vores firma-femkamp er udviklet med det formål at få tændt gnisten i jeres team og se ens kollegaer i en anden kontekst.

Bådfarten – Furesø:
Et perfekt pusterum i dagens program er helt klart en tur med Bådfarten på Furesøen. Bådfarten har anlægsplads ved KolleKolle Konferencehotel, kun 10 minutters gang igennem den fantastiske istidsslugt. Om sommeren kan vi tilbyde vores gæster, der afholder møder eller andre arrangementer, at nyde frokosten på Furesøen. Her chartrer vi bådfarten, og gæsterne får madkurv og drikkevarer med på turen. 

Byg en formel 1 bil:
I grupper af 5-10 personer kan I slippe fantasien løs og lade kreativiteten få frit løb, når i skal bygge en Formel 1 på tid. Samarbejdet er i fokus i denne konkurrence om den flotteste og mest stabile Formel 1 bil. En sæbekassebil lavet af pap, som én fra hvert hold til sidst skal køre om kap i mod de andre hold. Derudover vil I lære at kommunikere og uddelegere på de forskellige områder under byggeprocessen.

Laser lerdueskydning:
En aktivitet for alle! En perfekt aktivitet i forbindelse med f.eks. møder, teambuilding, fester m.m.

Movie Maker:
Den perfekte teamaktivitet, der uanset vinkel både kan være seriøs teambuilding eller blot sjov og ballade. I hold af 5-8 personer er I selv ansvarlige for hele processen, hvor I skal lave jeres egen version af en trailer til nogle af de største filmklassikere.  

Smagning:
Lær hvordan man bedst dufter og smager god spiritus. Hør hvordan produkterne laves, hvorfor de smager som de gør, og få nogle gode historier og anekdoter med undervejs.
Klassiske temaer er whiskysmagning, romsmagning, cognacsmagning og champagnesmagning, men der er også mange andre muligheder. 

Ølsmagning med Bryggeri Skovlyst:
Har I brug for en anderledes pause eller afslutning på jeres kursus eller møde, så få 1 times spændende foredrag om historien bag bryggeriet Skovlyst med beskrivelse af brygprocessen og øllets unikke råvarer. 

Fægtning og touchesport:
Fægtning stiller store krav til din psyke, fysik, koncentration, koordination og taktiske evner. Men her kan alle med lyst til at lege Zorro være med. Kast dig ud i fægtningens mystik og udvikl de evner, som kræves for at blive en god fægter. Og har du først lært at indleve dig helt i kampens intense dramatik, vil du finde din indre "fægtedjævel". 

Kidnapningen ved KolleKolle:
En gruppe unge mennesker er forsvundet fra området omkring KolleKolle. Ingen har indtil nu haft held med at bringe dem tilbage, og de pårørende beder nu jer om hjælp. Tør I tage udfordringen op? 

Hyrd jer et stærkt team:
I samarbejde med Lena Munk Consult tilbyder vi det helt unikke og effektive koncept Får728® til udvikling af dit team. Når I sammen hyrder en stor flok får, bliver I klogere på jeres kommunikation og samarbejde.

Nørreskov udfordringen:
KolleKolles team har udviklet denne sjove udfordring, hvor alle har mulighed for at deltage. Her bruges vores skønne omkringliggende natur, og deltagerne får lidt historie, kombineret med frisk luft og motion. Turen foregår i vores naboskov Nørreskoven. Undervejs bliver holdene udfordret på deres kreativitet, samarbejdsevner og viden.

Rotur på Furesøen:
Er I et team, der skal tømres bedre sammen, en ledelsesgruppe, der skal lære at fungere via teamwork eller anden form for gruppe, der trænger til et afbræk i jeres arbejde, er roning en oplagt mulighed. For at få fremdrift i en båd, skal besætningen kunne arbejde sammen og i takt. Og så får I rørt jer og kan nyde den skønne natur omkring Furesøen.

KolleKolle ligger midt i den skønneste natur, omkranset af græsplæner der indbyder til aktiviteter. Nørreskoven og Furesøen som nærmeste naboer, perfekt til en sejltur eller en rask gå-tur som kan give ny energi til mødedeltagerne.

Serviceydelser
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet, inkl. kage
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te-buffet ved ankomst
 • Frokost
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til og med frokost på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste frokost (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet ved ankomst
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:

KolleKolle
Frederiksborgvej 105
3500 Værløse

44984222
info@kollekolle.dk
www.kollekolle.dk

Værelser

Enkeltværelser

Dobbeltværelser 73

Handicapværelser 2

Suiter 2

Indkvartering 152

Kapacitet

Plenum 8

Maks. plads ved stolerækker 200

Maks. plads ved borde 126

Gruppelokaler 14

Forplejning

Restaurant Ja

Spisende gæster 0

Spisepladser i restaurant 200

Spisepladser i eget lokale 0

Faciliteter

Bar Ja

Lounge Ja

Billard/dart/bordtennis/etc Ja

Spa Nej

Pool Ja

Fitness room Ja

Casino Nej

Grønne områder Ja

Golf Nej

Aircondition Ja

Kokkeskole Nej

Transport

Lufthavnsafstand 37 km

Stationsafstand 2 km

Afstand til bus 2 km

Afstand til motorvej 0 km

Gratis parkeringspladser 100

Afstand til gratis parkering 0 km