Se alle konferencecentre

Hotel Vejlefjord
KONTAKT OS 45 82 09 99
Bliv kontaktet
KLIK HER

Hotel Vejlefjord er stedet, hvor mennesker skaber resultater i fællesskab med hinanden og med os. Sådan har det været gennem mere end 100 år og sådan er det stadig.

Hotel Vejlefjord er smukt beliggende midt i Trekantområdet mellem Vejle og Horsens. Ideelt som konferencested uanset hvor dine deltagere kommer fra.

Hotellet er omgivet af 43 hektar smuk park, natur og strand, som frit kan anvendes af vores gæster.

Vores prisbelønnede termiske bade, thalasso spa og spaafdeling er også et besøg værd.

Værelser

Næsten alle 116 værelser har vinduer med udsigt til naturen omkring Vejlefjord.

I hovedbygningen & Saugmans Palæ findes enkelt-, dobbelt-, og grandlitværelser og derudover:
3 suiter med opholdsstue og separat soveværelse.
6 juniorsuiter med badekar og balkon.

I grandlitværelserne er sengen 140 cm bred og kan anvendes både som enkelt- og dobbeltseng.

I tilbygningen Vesthuset beliggende ca. 100 m fra hovedbygningen har vi handicapvenlige dobbeltværelser med stort badeværelse og balkon.

Vores værelser er allergivenlige, og det er derfor ikke tilladt at medbringe kæledyr.

Hotel Vejlefjords værelser og øvrige indendørs opholdsarealer er røgfri. Rygning er tilladt på vores store terrasse ud mod fjorden.

Faciliteter

Konferencelokalerne har de faciliteter og teknisk udstyr, som man kan forvente på et moderne konferencehotel.

Alle 5 plenumlokaler i terrænplan har udsigt til fjorden og direkte udgang til parken. De fleste har brede døre med mulighed for at få fx biler ind i lokalet.

På hotellets 3. sal ligger to plenumlokaler med udsigt til park, skov og fjord.

De 11 mindre mødelokaler kan bruges som grupperum eller til møder op til 8-16 deltagere.

I Galleriet tilbyder vi dagen igennem forfriskende mødeforplejning.

Restaurant Brasseriet er hyggeligt indrettet lysekroner og de oprindelige trægulve. Helt på toppen af hovedbygningen har vi en intim oase i restaurant Barbara, som kan reserveres eksklusivt til jeres arrangement.

De omgivende 43 hektar park, skov og strand indbyder til aktiviteter og pauser med højt til loftet og masser af energigivende frisk luft. Kurparken og de 20 km oprindelige kurveje giver mange muligheder for gå- og løbeture.

De Termiske Bade og Thalasso spa
Store flader af natursten former bassiner, huler og gange i De Termiske Bade. Syv inden- og udendørsbassiner med varmt og koldt vand, lyd og lys, dampbade og saunaer.

I Thalasso spa kan man flyde i det store bassin med varmt saltvand, nyde den saltede varme luft i saltsaunaen samtidig med udsigten til parken.

Et besøg i badene er afstressende og et godt sted at reflektere over dagens faglige input.
Prøv også saunagus i vores skovsauna og et dyp i fjorden.

Kapacitet

Hotel Vejlefjord tilbyder lokaler med plads til max. 220 deltagere. Lokalerne fordeler sig på 7 plenumlokaler. Herudover kan mindre møder og gruppesessioner holdes i 11 mødelokaler, hvor den typiske størrelse er til 8-16 deltagere.

Trafikforbindelser

Hotel Vejlefjord ligger ca. 15 minutter fra E45 – afkørsel 60 og 59 ved Vejle.
Vi har gratis parkering og tilbyder opladning til elbiler.

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter

Teambuilding og teamtræning

Området omkring Hotel Vejlefjord indbyder til teamudvikling og skønne fælles oplevelser. Vi opfordrer alle gæster til at bruge den fantastiske natur og park til alt fra walk-and-talk og teamøvelser til reflektion på tænkebænkene.

En gåtur langs stranden ud til Træskohage fyr må man ikke snyde sig selv for.

Løbe- og gåture på de 20 km afmærkede kurveje. Puls og styrke kommer i centrum, når du løber i parken, på kurvejene og rundt i skoven. Stop op undervejs og brug naturen til at lave styrkende øvelser og smidiggørende udstræk. Motion til dig, der elsker naturen og ikke er bleg for at få sved på panden.

Ønsker I specielle event-, teambuilding- og samarbejdsaktiviteter, har vi tilknyttet erfarne partnere, som kan inspirere til forløb, der passer til netop jeres aktuelle behov.

Eksempler på aktiviteter; sejlture, bueskydning, GPS Teambuilding, havkajak, mountainbike, Adventure Race med meget mere.

Den store park og kurvejene blev grundlagt omkring år 1900 og er et fantastisk kapitel i historien om Vejlefjord. De mange stier bliver i dag betrådt af hotel- og konferencegæster, der her samler energi og inspiration.

Find fordybelse og refleksion i Danmarks bedste spa. De faglige indtryk bundfælder sig og roen indfinder sig i De Termiske Bade & Thalasso spa. 

Prøv også aktiviteter som udfordrer smagssansen.

Hotel Vejlefjords smukke park går helt ned til stranden, hvor man kan bade fra badebroen. Mere end 20 kilometer afmærkede stier, hvoraf en del går langs stranden ud til Træskohage fyr. Mulighed for utraditionelle pauser og picnic-arrangementer ved fjorden. Ligesom forskellige teambuilding aktiviteter i og på vandet er mulige.


Middag på toppen

Helt på toppen har vi en intim oase i Restaurant Barbara, som kan reserveres eksklusivt til jeres firmaarrangement.

Her vil I opleve det ultimative sceneskifte fra en lang effektiv dag i konferencelokalerne til en stemning af afslappet atmosfære i elegante omgivelser.

Vi dækker op med levende lys og tænder de smukke lysekroner, som hænger i loftet med de synlige gamle hanebjælker.

Aftenen begynder med bobler og appetizers på restaurantens balkon, som har udsigt til parken og fjorden. Efterfølgende tager I plads i restauranten og nyder en menu, som vores kokke har komponeret specielt til lejligheden og i overensstemmelse med årstiden.

Hele aftenen har I restauranten helt for jer selv, så I kan hygge jer og uforstyrret afslutte de faglige input med et socialt outcome. Reserveres separat til mindst 25 og maksimum 50 personer alle dage, ekskl. lørdage

Kontakt os venligst for priser.

I Hotel Vejlefjords restauranter og festlokaler findes de perfekte rammer til firmafester, receptioner, jubilæer osv. Der tilbydes tre grundpakker, men stedet er også oplagt til temafester.


Find inspiration til udendørsaktiviteter og -teambuilding under "Ud i naturen"


Herunder forslag til indendørsaktiviteter:


Entré til De Termiske Bade & Thalasso spa
Den perfekte ramme til at reflektere over og fordøje ny viden fra dagens aktiviteter. Syv bade, sansebrus, dampbad og saunaer stimulerer alle sanser. I Thalasso spa kan man flyde vægtløs i saltbadet og nyde godt af den saltmættede luft i saltsaunaen. Ophold i badene er til afslapning og reflektion.  

Adgang i forbindelse med møder og konferencer
Pr. døgn fra kl. 14.00 til 14.00 pr. person

Man-tors Kr. 275,- / Fre-søn kr. 375,-


Saunagus
De kyndige gusmestre fortæller om olierne, der indhyller dig i skønne duftnoter og giver forskellige effekter. Der afsluttes med et fjorddyp – som året rundt er en fantastisk oplevelse og giver energien et dejligt kick. Varighed ca. 30 minutter.

Priserne forudsætter at der er tilkøbt entré til badene.
Pris ved mindst 10 deltagere: Pr. person Kr. 100,-
Pris under 10 deltagere: I alt Kr. 1.000,-

Spabehandlinger
Find inspiration på www.hotelvejlefjord.dk/behandlinger


Ølsmagning og foredrag

Under ølsmagningen, smages på et antal af Jelling Bryghus’ håndbryggede special-øl, hvor der for hver øl fortælles om øllet og dets karakter. Men også om den historie der ligger gemt bag de spændende navne på øllet. Disse historier er, gennem et samarbejde med museet Kongernes Jelling, hentet fra den vikingetid, hvor Jelling har så dybe rødder.

Varighed: 4-6 varianter ca. 1-1,5 time | Min. 15 personer

Pris pr. person: 4 øl = 205,- | 5 øl = 220,- | 6 øl = 235,-

Prisen er inkl. lån af lokale, chips og isvand


Lær at lave fyldt chokolade eller flødeboller med Vanilla Chocolatier eller La Nouvelle
Pr. person fra kr. 375,-


Chokoladesmagning

Der er stor smagsmæssig forskel på, hvor i verden kakaobønnerne er høstet. I smager på flere forskellige slags spændende chokolader, mens der fortælles om kakaoens historie.

Ca. 1,5 time. Mindst 10 personer. Pr. person kr. 275,-


Vinsmagning

Pris fra kr. 395,- pr. person for 6 forskellige vine inklusiv brød og isvand.


Cocktailkursus, gin- eller romsmagning

Pris ved forespørgsel – kontakt os venligst.


Samarbejdspartnere

Vi har tilknyttet erfarne partnere, som kan inspirere til forløb, hvis I har ønsker ud over ovenstående. Kontakt os venligst.

43 hektar park, skov, fjord og strand indbyder til aktiviteter, frisk luft og fornyet energi 
Bøgeskovens ro og den fantastisk udsigt giver mulighed for reflektion og afstressning med efterfølgende øget kreativitet og koncentration.
Her er mere end 20 km oprindelige kurveje anlagt i forskellige sværhedsgrader rundt i hele området. Her kan man få pulsen op, men også tage sig et hvil på de opstillede bænke, og nyde den fantastiske udsigt over skov, park og fjord.


Tænkepause - pause med garanti for ny energi

Med kurs mod toppen traves ad kurvejene op gennem skoven til Evaldsbakke. På turen op stiger pulsen … ved målet er I cirka 80 meter over havets overflade og belønnes med en fuldstændig fantastisk udsigt over Vejle fjord. Denne dejlige travetur er et forfriskende og energiboostende alternativ til de traditionelle mødepauser. På toppen ved Evaldsbakke står jeres forfriskninger klar til jer. Kolde og varme drikke, afhængig af årstiden, serveres i et flot termokrus, som man kan nyde på gåturen tilbage til mødelokalerne.
Termokrusene kan genbruges og er til personligt eje. Turen tager omkring 15-20 minutter hver vej. Tillægspris til døgn- eller dagmøde pr. person Som ekstra pause kr. 115,-
Som erstatning for eftermiddagskaffe kr. 45,-


Hjertepause - godt for dig

Prøv en mødepause i naturen med fokus på frisk luft, øget energi og velvære. Pausen starter med en gåtur ned gennem kurparken,
hvor enorme rhododendronbuske flankerer stierne på vej mod fjorden. Målet er ”Vinterens Hjerte” helt nede ved fjorden. Her
er vi klar med jeres forfriskninger. Kolde og varme drikke, afhængig af årstiden, serveres i et flot termokrus, som man kan nyde på gåturen tilbage igennem parken. Termokrusene kan genbruges og er til personligt eje. Turen tager knapt 10 minutter hver vej.
Tillægspris til døgn- eller dagmøde pr. person
Som ekstra pause kr. 115,-
Som erstatning for eftermiddagskaffe kr. 45,- 


Citat jagt på kurvejene
På kurvejene har vi opsat ”Tænkebænke” med citater. Find bænken med dit yndlingscitat og lad tankerne flyve. Fantastisk mulighed for refleksion eller forberedelse. Tag en snak med os, vi har mange gode ideer til hvordan citatjagten kan bruges til jeres arrangement.
Pris pr. deltager kr. 50,- inkl. et kort over området, papir/kuglepen og en kildevand.


Hjerne-gymnastik
Tag en pause fra undervisningen eller mødet og lad deltagerne
udfordre hjernen med et af vores opgaveark ”Vejlefjord i tal” eller
”Vejlefjord på toppen”, mens de guides rundt i parken og på kurvejene. Turen varer ca. 45-60 minutter og den friske luft giver
deltagerne fornyet energi. Skulle det regne, har vi regnslag og paraplyer parat.

Pris pr. deltager kr. 50,- inkl opgaveark, kort over området, kuglepen og en kildevand. Svarliste udleveres til kursuslederen.

Serviceydelser
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet, inkl. kage
 • Isvand
 • Frugt
 • Aftenbuffet
 • 2 retters middag
 • 3 retters middag
 • 1 sodavand/kildevand
 • 1 gl. vin til middagen
 • Aftenkaffe/te
 • Natmad
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Morgenmad ved ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Morgenmad ved ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Morgenmad ved ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Aftenbuffet
 • 2 retters middag
 • 3 retters middag
 • 1 sodavand/kildevand
 • 1 sodavand/kildevand
 • 1 gl. vin til middagen
 • Aftenkaffe/te
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te-buffet ved ankomst
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Morgenmad ved ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Aftenbuffet
 • 2 retters middag
 • 3 retters middag
 • 1 gl. vin til middagen
 • Aftenkaffe/te
 • Natmad
 • Morgenmad
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Morgenmad ved ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Aftenbuffet
 • 2 retters middag
 • 3 retters middag
 • 1 gl. vin til middagen
 • Aftenkaffe/te
 • Natmad
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til og med frokost på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Morgenmad ved ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Aftenbuffet
 • 2 retters middag
 • 3 retters middag
 • 1 gl. vin til middagen
 • Aftenkaffe/te
 • Natmad
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Aftenbuffet
 • 2 retters middag
 • 3 retters middag
 • 1 gl. vin til middagen
 • Aftenkaffe/te
 • Natmad
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste frokost (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Aftenbuffet
 • 2 retters middag
 • 3 retters middag
 • 1 gl. vin til middagen
 • Aftenkaffe/te
 • Natmad
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektorHotel Vejlefjord
Sanatorievej 26
7140 Stouby

76 82 33 80
booking@vejlefjord.dk
www.hotelvejlefjord.dk

Værelser

Enkeltværelser 49

Dobbeltværelser 64

Handicapværelser 12

Suiter 3

Indkvartering 170

Kapacitet

Plenum 6

Maks. plads ved stolerækker 220

Maks. plads ved borde 160

Gruppelokaler 11

Forplejning

Restaurant Ja

Spisende gæster 180

Spisepladser i restaurant 180

Spisepladser i eget lokale 180

Faciliteter

Bar Ja

Lounge Nej

Billard/dart/bordtennis/etc Nej

Spa Ja

Pool Nej

Fitness room Ja

Casino Nej

Grønne områder Ja

Golf Nej

Aircondition Nej

Kokkeskole Nej

Transport

Lufthavnsafstand 51 km

Stationsafstand 20 km

Afstand til bus 3 km

Afstand til motorvej 6 km

Gratis parkeringspladser 250

Afstand til gratis parkering 0 km