Se alle konferencecentre

Charlottehaven
KONTAKT OS 45 82 09 99
Bliv kontaktet
KLIK HER

ALT ER NYT OG SÅ ALLIGEVEL IKKE
Din sikkerhed er vigtig for os, og derfor har vi iværksat en lang række procedure for at sikre din tryghed. Men du får stadig en varm velkomst, mad lavet med kærlighed, fantastiske faciliteter og smil med på vejen. Læs mere om vores Covid-19 tiltag jf. myndighedernes retningslinjer.
_________________________________________________________________________________________

Hos os drukner dit møde aldrig i mængden!
I Charlottehaven får du altid en fokuseret og professionel service! For vi er ikke større, end at dit møde altid får fuld fokus! 

Vi tilbyder fleksible løsninger i flotte lokaler med lys og luft, unik service, den nyeste teknologi, byens største gårdhave og moderne arkitektur af Lundgaard og Tranberg.

Focus Food er vores madkoncept, som sikrer det rette brændstof til en lang og lærerig mødedag. Men vores mødekoncept handler om meget mere end mad. Læs mere om vores 7 leveregler, som skaber den gode konference, på vores hjemmeside.

Vi garanterer dig meget mere end den gængse konferenceoplevelse:
- Plads til over 400 personer
- Én dedikeret kontaktperson fra start til slut
- Indbydende buffeter og skræddersyede løsninger
- Focus Food er standard for alle mødepakker
- Fantastiske udendørsarealer
- Egen parkeringsplads foran huset – et begrænset antal pladser til rådighed mod betaling 
- Nordhavn Station lige om hjørnet

Verdensmål

Charlottehaven deltager i verdens vigtigste plan
Vi arbejder aktivt med FNs verdensmål, fordi vi ønsker at give et bidrag til en bedre verden for fremtiden. Ambitionen er en del af vores arbejde hver eneste dag, hvor vi gennem vores indsats og store kontaktflade inspirerer til bæredygtighed og omtanke. Vi kan ikke redde hele verden alene, men sammen kan vi gøre en forskel. Vi har sat ekstra fokus på følgende verdens mål:

# 6 Rent vand og sanitet:
Rent vand er en af de vigtigste forudsætninger for sundhed. Derfor er det vigtigt, at der er vand nok til alle. Vi skal blive bedre til at bruge vandet effektivt og mindske vandmangel generelt. Derfor er vores mål at nedsætte vores vandforbrug med 15 % inden 2025. Dette skal gøres ved hjælp af nudging og en holdningsændring hos vores mange gæster, som vi vil inspirere til at spare på vandet og løfte i flok.

# 7 Bæredygtig energi:
Hele kloden står over for global opvarmning med konstant stigende temperaturer på jorden. Dette skyldes bl.a. den store udledning af CO2 gasser, som holder på varmen. Derfor vil vi være med til at øge andelen af vedvarende energi i det globale energimix. Dette gør vi ved anvendelse af jordvarmeanlæg som eneste varmekilde i vores hoteltårn. Vi reducerer vores CO2 udslip med 50-75 % ved jordvarme fremfor traditionel varmekilde.

# 12 Ansvarlig produktion og forbrug:
Hele verdens ressourceforbrug er enormt, og meget udspringer fra vores forbrug og produktion. Det vil vi gerne være med til at reducere ved bl.a. at sikre, at vores råvarer, indkøb, produktion og emballage er bæredygtige. Dette gør vi gennem det klimavenlige måltid, som stiller konkrete krav til madspil, food win, lokal og sæsonbetinget indkøb og reduktion af emballage. Inden 2025 handler vi 75 % af vores varer lokalt, vi har opnået sølv inden for det økologiske spisemærke, vi har udviklet 3 food win produkter og vi har reduceret mængden af plasticemballage med 50 %. 

# 14 Livet i havet
Vi vil gerne være med til at bevare og sikre verdenshavene, som i dag er truet af overfiskeri og ulovlig, ureguleret fiskeri. Når du spiser hos os, er du med til at beskytte verdenshavene og gøre fiskeriet bæredygtigt. Vi vil nemlig servere 75 % MSC-mærket fisk inden 2021. På den måde viser vi vores gæster hvilke fisk og skaldyr, man kan spise med god samvittighed.


Trafikforbindelser

Tæt på motorvej, s-tog og og egne p-pladser
Charlottehaven ligger 2 minutters gang fra Nordhavn Station på Østerbro med både S-tog og busforbindelser men også meget tæt på motorvej.

Desuden har vi 35 egne parkeringspladser lige ude foran døren, som er til rådighed mod betaling efter først-til-mølle princippet.

Værelser

44 hotellejligheder - til kortere og længere ophold
Vores hotellejligheder er fuldt møblerede og servicerede med egen café og health club. Internet, fitness, rengøring og parkering er inkluderet i lejlighedsprisen. Alle lejligheder har opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, stor altan og meget mere. 

Oplev komforten ved at have tre gange så meget plads som på et almindeligt hotelværelse.

Nyt hoteltårn på 16 etager åbner i foråret 2019.

Kapacitet

Fra 2 - 400 personer
Flotte lokaler med lys og luft og direkte udgang til smuk gårdhave. Lokalerne indbyder til fleksible løsninger, hvor der er mulighed for både udstillinger, selskaber og konferencer. Udstillingsmulighed på ca. 500 m2 og plads til 400 personer.

Faciliteter

I mødelokalet
Alle lokaler er udstyret med projektor, whiteboard og flipover. Lydanlæg med mikrofoner findes i alle større lokaler. Trådløst internet i hele huset. Scene, panelmikrofoner mv. kan lejes.

I huset
- Health Club
- Indendørs swimmingpool
- Sauna
- Saunagus
- Fitnesssal
- Holdtræning
- Personlig træning
- Massage & fysioterapi
- Kostvejledning
- Squashbane
- Café
- Gårdhave
- Hotellejligheder

Nyd f.eks. en god middag i caféen efter en konference, eller besøg vores Health Club ganske gratis, hvor du både kan holdtræne, fitnesstræne og svømme en tur i vores smukke pool. Alle mødedeltagere har gratis adgang til vores Health Club på mødedagen.

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter

Bryd ikke den gode vane bare fordi du skal til møde ude i byen. Tag dit træningstøj med - alle mødedeltagere har nemlig fri adgang til vores fitnesscenter med fitnessfaciliteter, holdundervisning, pool, sauna m.m. på mødedagen*. Fysisk aktivitet gør, at du koncentrerer dig mere.

Prøv f.eks. Energiser - 10 minutters gode kontor-øvelser eller vores interaktive spil Charlottehaven Challenge på tablets med både quiz og workshop-opgaver, som er både sjovt, engagerende og udfordrende. God team-aktivitet som får alle op af stolen og rundt i området omkring Charlottehaven. 

Vi tilbyder også saunagus, personlig træning, massage og squash.

Sæt liv i dine møder og konferencer med aktive pusterum!

Energiser - 10 minutters gode kontor-øvelser
Få gang i kroppen med 10 minutters gode kontor-øvelser, som du også kan bruge, når du kommer hjem på kontoret. Du tænker bedre bagefter! Formålet er at hjælpe deltagerne til at få mest muligt ud af dagen og få mest muligt med hjem.

10 minutters program med instruktør. Pris: kr. 1500,-.
 
Charlottehaven Challenge - interaktivt spil
Interaktivt spil på tablets med både quiz og workshop-opgaver, som er både sjovt, engagerende og udfordrende. God team-aktivitet som får alle op af stolen og rundt i området omkring Charlottehaven – både indendørs og udendørs. Afvikles i samarbejde med GreenHatPeople.

45-120 minutters varighed. Pris: kr. 610,- pr. person. 

Ud i det fri
Vi arrangerer også ture i det fri med vores løbecoaches og ture på vores innovative træningskoncept, MeMovers – en slags rullende stepmaskine på hjul.

Massage og fysioterapi
Efter en lang mødedag sidder du måske tilbage med muskelspændinger i skuldre, nakke og ryg. En massagebehandling øger blodcirkulationen, så muskelvævet får tilført ny ilt og affaldsstofferne transporteres væk. Gå fra din mødedag med fornyet energi. 

Vi har områdets flotteste gårdhave, som indbyder til en dejlig gåtur. Beplantningen består hovedsageligt af forskellige typer af græsser, som sikrer flotte farver hele året; En sanselig have med fokus på nuancer og bevægelse. Østerbro er den del af København, som har flest rekreative områder - som fx byens største offentlige park, Fælledparken, men også Kastellet, Østre Anlæg, Nordhavn med adgang til Øresund mv.

Hvis I søger et originalt sted med lyse, højloftede lokaler, sublim mad og tjek på service-begrebet, så kan vi helt sikkert hjælpe jer. Vores lokaler kan tilpasses alt fra 30 til 300 personer uanset, hvilken type arrangement I ønsker. Vi har mere end 10 års erfaring med at skabe arrangementer, som giver værdi for vores kunder.

Vi ligger centralt på Østerbro midt i et pulserende shopping og cafémiljø. I Østre Anlæg 2,5 km herfra ligger kunstmuseet Den Hirschsprungske Samling, som rummer dansk kunst fra 1800-tallet. 
Danmarks eneste kommunikationsmuseum, ENIGMA – Museum for post, tele og kommunikation huserer i det gamle postkontor kun 1,5 km fra os. 

Trænger man blot til et kulturelt åndehul, ligger et af Nordeuropas bedst bevarede fæstningsværker, Kastellet, kun 2 km herfra. Og så kan man jo gå en lille tur forbi Den Lille Havfrue. 

Der er rig mulighed for en dejlig gåtur til strand og vand; Svanemøllen byder på både badestrand og Danmarks største lystbådehavn med charmerende havnemiljø. På Langeliniekaj kan man slentre en tur forbi Den Lille Havfrue eller hoppe på en kanalrundfart. Det nye Nordhavnsområde på kanten til Øresund er bestemt også et besøg værd.

Serviceydelser
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet, inkl. kage
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • 1 gl. vin til middagen
 • Aftenkaffe/te
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Ekstra ret Kr 95
INKLUDERET I PRISEN:
 • Morgenmad ved ankomst
 • Isvand
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Frugt Kr 35
INKLUDERET I PRISEN:
 • Morgenmad ved ankomst
 • Isvand
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • 2 retters middag Kr 225
 • Aftenkaffe/te Kr 30
 • Frugt Kr 35
 • 1 gl. vin til midddagen Kr 50
 • 3 retters middag Kr 295
INKLUDERET I PRISEN:
 • Morgenmad ved ankomst
 • Isvand
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • 1 sodavand/kildevand
 • 1 gl. vin til middagen
 • Aftenkaffe/te
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Ekstra ret Kr 95
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • 2 retters middag Kr 225
 • 3 retters middag Kr 295
 • 1 glas vin Kr 50Charlottehaven
Hjørringgade 12 C
2100 København Ø

35271520
booking@charlottehaven.com
www.charlottehaven.com

Værelser

Enkeltværelser

Dobbeltværelser

Handicapværelser

Suiter

Indkvartering 0

Kapacitet

Plenum 3

Maks. plads ved stolerækker 450

Maks. plads ved borde 220

Gruppelokaler 3

Forplejning

Restaurant Ja

Spisende gæster 360

Spisepladser i restaurant 140

Spisepladser i eget lokale 360

Faciliteter

Bar Ja

Lounge Ja

Billard/dart/bordtennis/etc Nej

Spa Nej

Pool Ja

Fitness room Ja

Casino Nej

Grønne områder Ja

Golf Nej

Aircondition Ja

Kokkeskole Nej

Transport

Lufthavnsafstand 13 km

Stationsafstand 0 km

Afstand til bus 0 km

Afstand til motorvej 2 km

Gratis parkeringspladser 0

Afstand til gratis parkering km