DINE VALGTE STEDER Få tilbud

Få tilsendt tilbud fra stederne på din ønskeliste.
Gratis, uforpligtende og inden for kort tid. Fravælg alle

   

   

   

  What’s in it for me?

   

  Vidste du


  – at en henvisning er ca. kr. 1200,- værd i gennemsnit?
  – at vi udbetaler næsten 1,5 million kroner i henvisningsprovision for 2021?
  – at vi bookede henviste sager til en værdi af kr. 43 millioner i 2019?

   

  Når I henviser kunder til os, tager vi straks kontakt og hjælper med at finde et godt alternativ til jeres fine sted. Det betyder, at de får en oplevelse af at blive taget hånd om og sparer en masse tid, fordi de slet ikke behøver at google, søge, sende mails, forklare, hitte rede i usammenlignelige tilbud, tale med en masse sælgere osv. osv. De kan bare passe deres andre arbejdsopgaver, mens vi gratis og uforpligtende klarer opgaven med at finde nogle gode alternativer til dem. 

  Det husker kunderne jer for! –Og de vender tilbage til jer næste gang de gerne vil opleve god og kompetent kundeservice. Og loyale kunder er jo guld værd!   

   

  Se HER hvordan du nemmest henviser.

   

  Vi har en konverteringsrate på henvisninger på mellem 40 og 45%. Det betyder, at hvis I sender os 10 henvisninger, vil mellem 4 og 5 i gennemsnit blive til en booking hos os.

  Af de bookinger vil I få en kick-back provision på 5% (1% på Statsaftalepriser og enkelte andre undtagelser) så jo større en booking – jo større provision. Nogle partnere, som er rigtigt dygtige til at henvise, får på denne måde betalt deres medlemskab OG får tilmed tilsendt en fed kreditnota hvert år. Så det kan føre til en god fortjeneste på kun få minutter…..

  Bemærk, at konverteringsraten klart er højest på helt friske leads så send dem endelig til os, så snart I har fået kundens ok, så de ikke selv når at shoppe videre hos vores fælles konkurrenter udenfor “familien”.

  Du kan følge med i jeres henvisninger og provision på jeres dashboard og under menupunktet “Henviste sager”.

   

  Har du svært ved at sende kunden videre? Det hele handler om tillid og ejerskab. Se mere her.