Se alle konferencecentre

Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter
KONTAKT OS 45 82 09 99 70 40 49 71
Bliv kontaktet
KLIK HER

Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter er en del af Ferskvandscentret – et nationalt miljøcenter, hvorfor miljø og bæredygtighed står højt på dagsordenen. Dette betyder blandt andet, at der arbejdes med økologiske råvarer, hvilket førte til, at Vejlsøhus blev Ø-mærket (statskontrolleret økologisk) i september 2012 som det første hotel og konferencecenter i Jylland.

Nærmeste nabo er AQUA Akvarium & Dyrepark, og vi sender gerne en dyrepasser med et dyr ind i jeres lokale til en anderledes icebreaker, ligesom I naturligvis er velkomne i Akvariet og Dyreparken på egen hånd eller sammen med en dyrepasser til en rundvisning eller aktiviteter.

Vejlsøhus ligger smukt placeret i skoven, nær søerne og Gudenåen, med egen bådebro, hvor fx Hjejlebådene kan lægge til, så mulighederne for brug af naturen til refleksion, samvær, oplevelser og teamtræning er mangfoldige. Vi rykker også gerne forplejningen ud af de vante rammer, så måske frokostbuffeten skal skiftes ud med madpakker i AQUA Parken, eftermiddagskaffen nydes på bådebroen, eller middagen serveres på en af Hjejlebådene. Frisk luft, oplevelser og højt til loftet giver fornyet energi og kreativitet, så jeres udbytte af at mødes øges.

For fjerde år i træk er Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter nomineret til Danmarks bedste konferencecenter på baggrund af gæsternes tilfredshed og loyalitet. Med andre ord resultatet af et højt serviceniveau, kendetegnet ved imødekommenhed, nærvær og fleksibilitet.

Vi hjælper således gerne med at sammensætte et program, der sikrer jer udbytte og oplevelser, ligesom der naturligvis tilbydes professionelle fysiske rammer.

Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter tilbyder 49 værelser, størstedelen bygget eller renoveret indenfor de seneste 4 år. Den største konferencesal kan rumme op til 150 deltagere, ligesom her findes 4 lokaler i størrelsen 30-60 deltagere samt hele 15 mindre mødelokaler og grupperum.

Vi ses naturligvis hos Jyllands grønne mødested …

Trafikforbindelser

Vejlsøhus ligger kun 3 km fra centrum i udkanten af Silkeborg, tæt ved hovedvej 52.

Togstation: 2,0 km.
Bybus: Linie 10 kører lige til døren på hverdage kl. 7-17.
Karup lufthavn: 40 km. Limousineservice til Silkeborg. Vi henviser gerne til lokal taxi.

Der er rig mulighed for fri parkering ved centret.

Værelser

49 værelser, heraf 15 enkelt-, 2 handicap- samt 32 lækre dobbeltværelser. Alle værelser har bad/toilet samt tv, telefon, kogekedel og internetadgang. De fleste værelser har fransk altandør, badekar, bruser og minibar. Værelserne er beliggende i flere bygninger.

Se billeder samt den fantastiske belliggenhed og smukke natur på www.vejlsoehus.dk eller kontakt os endelig for yderligere information og priser.

Kapacitet

Mødesal op til 150 personer eller 2 konferencelokaler med plads til 10-60 personer. 14 grupperum. IT-stationer flere steder samt internetadgang til fri afbenyttelse i hele huset.


 

Faciliteter

Talerpult, mikrofon, trådløs/headsetmikrofon, whiteboard, flipover, overheadprojektor, projektor, ITV, kopimaskine, trådløst internet i alle mødelokaler og grupperum, adgang til gæste-pc med printer i receptionen.


 

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter


Almind sø ligger ca. 500 meter fra Vejlsøhus og er en af Danmarks reneste bade søer med flere anlagte badesteder. Det meste af vandtilførslen kommer fra grundvandet i søens bund. Der er ca. 4 km rundt om søen, og det er en meget smuk vandretur, bl.a. med udsigtspunktet Kroghs Bænk.

Vejlsøhus har en helt unik placering mellem blinkende blå søer og grønne skove, men alligevel bynært. I gåafstand fra Vejlsøhus finder man Jorn Museet, Silkeborg Museum og fra vores bådebro kan man sejle med Hjejle-bådene til Silkeborg by eller til Himmelbjerget. Fantastiske muligheder for at kombinerer mødet eller konferencen med et socialt arrangement.

Planlægger I julefrokost eller anden firmaarrangement, hvor samvær og oplevelser er i højsædet, så byder Vejlsøhus på rigtig mange muligheder. I festen kan vi inddrage den smukke omkringliggende natur med aktiviteter i skovene eller på søerne, oplevelser i AQUA Akvarium & Dyrepark eller sejlads med Hjejlebådene. Sammen finder vi den rigtige løsning for jer. Skal firmaarrangementet kombineres med noget fagligt, tilbyder Vejlsøhus professionelle konferencefaciliteter.

Den smukke natur ved Vejlsøhus er i særdeleshed skabt til teambuilding aktiviteter. Vildmarkssti/forhindringsbane i 12.000 m2 stor park, golfbaner inden for 6 km, kondistier samt afmærkede ruter i Silkeborgskovene, mulighed for sejlads på Silkeborgsøerne fra egen bådebro. Prøv grænserne af med vores Sport & Outdoor. Guidede MTB ture både for trænede og motionister. Vandring, trailløb, kano og kajak, kajakpolo, geocaching og naturligvis mere traditionelle teambuilding opgaver, som styrker sammenholdet, samarbejdet og forståelsen for hinanden. 

Dyrisk Pauseprogram
Vejlsøhus har i samarbejde med vores nabo, AQUA Akvarium & Dyrepark, introduceret en serie af unikke icebreakers, som tager mellem 15-30 minutter.
Icebreakeraktiviteterne er gratis for vores kursus- og konferencedeltagere. Nogle af aktiviteterne er beskrevet her, men kontakt os gerne og få skræddersyet jeres helt egen icebreaker i samarbejde med vores dygtige mødebookere på tlf. 89 21 21 21.
  
Gå- og løbetur i noget af Danmarks flotteste natur
Vejlsøhus' unikke placering mellem Gudenåen, søerne og skovene rummer masser af muligheder for at gå en tur eller løbe på de mange veltilrettelagte ruter i området.
Her er både lange og korte ruter, som tager jer med ud i noget af Danmarks flotteste natur. Og er du heldig, får du undervejs et glimt af rådyret, ræven, den store sortspætte eller fiskeørnen på jagt over søerne.
  
En dukkert i den friske klare sø
Vejlsøhus ligger et stenkast fra en af Danmarks reneste søer, Almind Sø, og mange af vores gæster tager sig en morgen- eller aftendukkert i den krystalklare sø. Prøv selv!
 
I kano eller Hjejlebåd på søerne
Vejlsøhus har sin egen anløbsbro i Silkeborgsøerne. Her lægger turistbådene til i sommersæsonen på vej fra havnen i Silkeborg til Himmelbjerget og retur. Ønsker I at leje en af turistbådene – også uden for sæsonen – og give jeres gæster en skøn oplevelse på søerne, hjælper vi gerne med det. Spørg i receptionen. Ønsker I i stedet at prøve kræfter med at sejle i kano på søerne, er der rige muligheder for det fra april til september. Vi sørger gerne for leje af kanoer til korte og lange ture.
  
Brug en time i Nordeuropas største ferskvandsakvarium
Når I afholder kurser og konferencer på Vejlsøhus, har I gratis adgang til AQUA, som ligger i tilknytning til hotellet. AQUA er et 4-stjernet oplevelsescenter med skøn dyrepark og akvarium – her venter en uforglemmelig oplevelse på bunden af de danske søer. Brug en ledig stund under opholdet – bestil en rundvisning i AQUA Akvarium og Dyrepark. Læs mere om de spændende oplevelser i AQUA på www.visitaqua.dk.
 
Et væld af oplevelser i Silkeborg
Silkeborg er ikke kun kendt for sin unikke natur med søerne, skovene og Gudenåen. Silkeborg rummer også en stribe spændende kulturelle oplevelser, bl.a. den over 2.400 år gamle Tollundmanden på Silkeborg Museum, Museum Jorn med Asgers Jorns enestående kunstsamling og det nye Kunstcentret Silkeborg Bad. Læs mere om de mange oplevelser i Silkeborgområdet på www.silkeborg.com. Et friskt pust med events og oplevelser.

 
Konference med dyrisk pauseprogram
På Vejlsøhus i Silkeborg har man alt, som der traditionelt forventes af et topmoderne kursus- og konferencecenter, men et nyt utraditionelt pauseprogram gør nu bogstaveligt talt besøget meget mere levende. I samarbejde med naboen, AQUA Akvarium & Dyrepark, introduceres en serie af icebreakers, som giver et godt afbræk i en lang konferencedag, højner motivationen og giver deltagerne mulighed for at trække lidt på smilebåndet. Hvad spiser sumpbæveren, hvor giftig er ildsalamanderen, hvad gør hugormen vred, og hvilken slags dyr synes du din kollega ligner mest? Vejlsøhus i Silkeborg introducerer som noget helt nyt en serie af icebreakeraktiviteter, hvor man med udgangspunkt i AQUA’s dyr, søerne og akvarierne tilbyder pauseaktiviteter, som højner trivslen og motivationen blandt deltagerne.

 
Korte breaks og usædvanlige oplevelser
Alle icebreakeraktiviteter kan afvikles på 20-30 minutter, og vil således kun medvirke til at gøre konferencen eller mødet sjovere og ikke vælte det faglige dagsprogram. Hvis man ønsker et længerevarende aktivitetsprogram, kan Vejlsøhus også tilbyde en række oplevelsestilbud, som spænder lige fra kano- og snorkleture, GPS-løb, stemningsture med flodpram eller verdens ældste originale hjuldamper "Hjejlen", olympiske lege og meget mere.

 
Icebreaker uden beregning
Vejlsøhus' icebreakeraktiviteter tilbydes uden beregning, når man afholder kursus, konferencer, messe eller møder på centret. Icebreakeraktiviteterne skal bookes senest en dag i forvejen. De længerevarende aktiviteter skal bookes med en uges varsel.

 
Vejlsøhus & AQUA Akvarium & Dyrepark
Vejlsøhus er et nationalt center for vandmiljø, erhvervspark og et populært kursus- og konferencecenter, hvor man kan holde selskaber, kurser og konferencer - også selvom det ikke har noget med vand at gøre!

 
AQUA i Silkeborg er et 4-stjernet oplevelsescenter med Akvarium & Dyrepark med dyreanlæg og sjovt legeområde.

På Vejlsøhus er naturen lige uden for døren, og det er oplagt gøre brug af park, skov og søer og Gudenåen. Vi tilbyder f. eks. morgenvandring med en naturvejleder, guidede løbeture, MTB ture og MTB udlejning, badning i Almind sø og sejlads med Hjejlebådene fra egen bådebro.

Serviceydelser
INKLUDERET I PRISEN:
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Sandwich Kr 72
 • Øl eller Sodavand Kr 35
 • Ekstra ret Kr 85
 • Husets vin, flaske Kr 285
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • 1 sodavand/kildevand
 • Aftenkaffe/te
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Sandwich Kr 72
 • Ekstra ret Kr 85
 • Husets vin, flaske Kr 285
 • Øl eller sodavand Kr 35
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te-buffet ved ankomst
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Husets vin, flaske Kr 285
 • Øl eller sodavand Kr 35
 • Sandwich Kr 72
 • Ekstra ret Kr 85
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til og med frokost på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Husets vin, flaske Kr 285
 • Øl eller sodavand Kr 35
 • Sandwich Kr 72
 • Ekstra ret Kr 85
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Husets vin, flaske Kr 285
 • Øl eller sodavand Kr 35
 • Sandwich Kr 72
 • Ekstra ret Kr 85
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste frokost (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Ekstra ret Kr 85
 • Husets vin, flaske Kr 285
 • Øl eller Sodavand Kr 35
 • Sandwich Kr 72
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
KAN TILKØBES:
 • Øl eller Sodavand Kr 35
 • Sandwich Kr 72
 • Ekstra ret Kr 85
 • Husets vin, flaske Kr 285
INKLUDERET I PRISEN:
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Ekstra ret Kr 85
 • Sandwich Kr 72
 • Øl eller Sodavand Kr 35
 • Husets vin, flaske Kr 285
INKLUDERET I PRISEN:
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • 1 Sodavand / kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Sandwich Kr 72
 • Ekstra ret Kr 85
 • Husets vin, flaske Kr 285
 • Øl eller Sodavand Kr 35Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg

89212121
info@vejlsoehus.dk
www.vejlsoehus.dk

Værelser

Enkeltværelser 17

Dobbeltværelser 32

Handicapværelser 2

Suiter 0

Indkvartering 81

Kapacitet

Plenum 2

Maks. plads ved stolerækker 150

Maks. plads ved borde 110

Gruppelokaler 14

Forplejning

Restaurant Ja

Spisende gæster 130

Spisepladser i restaurant 200

Spisepladser i eget lokale 130

Faciliteter

Bar Ja

Lounge Nej

Billard/dart/bordtennis/etc Ja

Spa Nej

Pool Nej

Fitness room Nej

Casino Nej

Grønne områder Ja

Golf Nej

Aircondition Nej

Kokkeskole Ja

Transport

Lufthavnsafstand 40 km

Stationsafstand 2 km

Afstand til bus 1 km

Afstand til motorvej 2 km

Gratis parkeringspladser 100

Afstand til gratis parkering 0 km