Se alle konferencecentre

Schæffergården
KONTAKT OS 45 82 09 99
Bliv kontaktet
KLIK HER

 

Schæffergården er et nordisk hotel- og konferencecenter, ejet af Fondet for Dansk-Norsk Samarbejde. Alt interiør, arkitektur, kunstsamlinger og madlinje er nordisk. Tidernes bedste arkitekter har på 250 år skabt 6.500 smukke kvadratmeter. Centeret er omgivet af egen smuk park og søområde og tilbyder fantastiske omgivelser til møder, konferencer, events og fester.

 
Schæffergården har en mangfoldighed af mødelokaler og -faciliteter fordelt i det gamle Jagtslot fra 1755; Villa Helene, en gammel og smuk patricierbygning fra 1830 og Agorafløjen med traditionelle mødelokaler. Huset rummer i alt 25 forskellige møde-/plenumlokaler, herunder et stort auditorium. Fra alle lokaler er det muligt at åbne store vinduer ud til dejlige grønne omgivelser.
 
VILLA HELENE
Gør mødetid til oplevelsestid.  
                                                        
I Villa Helene består en mødepakke af lige dele fred og ro blandet med en eksklusiv VIP-behandling så I kan koncentrere jer 100% om mødeagendaen, og I kan nyde måltider og pauser helt uforstyrret.                                       
Vi krydrer desuden mødedagen med overraskende oplevelser - kun for jer.  Jeres mødetid forvandles i Villa Helene til en unik oplevelse tid. 5 grunde til at holde møde eller konference i Villa Helene:
 
1. I har hele etagen eller hele villaen for jer selv  
 
2. Alle måltider og pauseserveringer serveres kun for jer i private rammer.                                                                                      

3. Alle måltider er fleksible. Vi tilpasser dem præcis, som I ønsker dem.                                                                                                   

4. Vores ubetingede opmærksomhed uanset om I er 5 eller 30 personer.                                                                                            
5. I møder op direkte i villaen, så har vi alt klar lige fra værelser til bagageservice og parkering af bilen, hvis dette ønskes.
 
Udover at kræse om gæsterne, bl.a. med den lækreste frokost, er restauranten åben for a la carte-gæster, ligesom der er unikke muligheder for afholdelse af fester. 

Schæffergården har 74 værelser – 50 dobbelt- og 22 enkeltværelser samt 2 juniorsuiter og ligger kun 2 km fra Dyrehaven med egne storslåede udendørsfaciliteter med egen park og sø. Det giver mange muligheder for fysisk aktivitet i løbet af opholdet.
 
Velkommen til Schæffergården!

Værelser

74 værelser: 50 dobbeltværelser, 22 enkeltværelser og 2 juniorsuiter.
Alle værelser har eget bad og toilet, hårtørrer, strygejern og -bræt, elkoger til kaffe/te/cappuccino, stepmaskine og tv. Gratis trådløst internet.

Faciliteter

I alle plenumrum findes projektor, lærred, whiteboard(s) og flipover.
Der er trådløs internetforbindelse overalt.
Schæffergården råder over eget ITV (medietræning), video, lydanlæg,  mikrofoner og bærbare pc'er.

Kapacitet

Mødefaciliteter: Auditorium med plads til 130 personer ved borde og 225 personer uden borde. 23 forskellige møde- og grupperum, som kan rumme fra 2-60 personer.
Schæffergården består af Agorafløjen, den traditionelle konferencefløj, hvor man også finder Café Hammerich – café og designerbar; det gamle Jagtslot fra 1755 med de fine gamle havestuer; festsalen og flere møderum samt et utal af hyggelige kroge. I ”kælderen” findes billardbord, bordfodbold og dart, der er til fri afbenyttelse. Villa Helene er vores eksklusive afdeling, hvor man kan være for sig selv, og det er også her, man finder vores gæstekøkken, Babette. 5 ha park omgiver Schæffergården, hvor der bl.a. er en sø, hvor man kan tage en rotur.

Trafikforbindelser

Københavns Lufthavn 22 km
København city 12 km
Jægersborg Station 800 m
Nemme tilkørselsforhold via motorringvejen E47/E55 nord/syd, afkørsel 17 og fra København via Helsingørmotorvejen afkørsel 7.
Gratis parkering.

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter

Gå på opdagelse i det gamle Jagtslot fra 1755, hvor den største samling af Sven Havsteen-Mikkelsens værker kan opleves sammen med møbler fra de ypperste danske designere. I ”kælderen” findes billardbord, bordfodbold og dart, der er til fri afbenyttelse.
I receptionen kan  man låne udendørsspil, der kan bruges i den 5 ha store park.
Schæffergården ligger blot 2 km fra Dyrehaven. Der er rig mulighed for kondiløb, ridning og skovtur med picnickurv i området. Få udleveret et løbe-/cykelkort i receptionen og lej evt. en cykel.

Nordsjælland byder på den skønneste natur og et væld af kulturelle perler, der kan besøges med Schæffergården som udgangspunkt. 

Vi kan bl.a. anbefale følgende steder: Bakken, Dyrehaven, Erimitageslottet, Ordrupgaard og Klampenborg Galopbane. Tag en dag i det grønne på én af vores lejecykler, til fods eller i kapervogn i Dyrehaven og på Bakken.

Centeret er omgivet af egen smuk park og søområde og tilbyder fantastiske grønne omgivelser til møder, konferencer, events og fester.

Den centrale bygning i komplekset er Jagtslottet fra 1755, der er bygget af Diderich Schäffer i rokokostil. Slottet er lidt som et museum, men bliver brugt til møder og fester.

Som gæst på Schæffergården er du velkommen til at udforske de fine rum og sale med møbler af de bedste danske arkitekter som f.eks. Kaare Klint, Hans Wegner, Ole Wanscher. På slottet finder du desuden den største samling af kunstmaler Sven Havsteen-Mikkelsens værker.
Man kan kombinere sit ophold hos os med bl.a. kokkeskole event, vin- og øl smagning, og det er kun fantasien som sætter grænser. 
Ønsker man at lave andre teambuilding øvelser, f.eks. i vores smukke ude omgivelser eller indenfor, er vi behjælpelig med at skræddersy i event som passer til jer i samarbejdet med flere af Danmarks største og bedste eksterne teambuilding firmaer. 

Art break – et tilbud i pausen 
Nogle gange kræver lange mødesessions lidt mere end de traditionelle faciliteter. Giv medarbejderne en "kunstpause", og lad dem lege med deres kreativitet på lærred i værkstedet hos vores huskunstner Charlotte Farup Ohrt. 

På 1,5 time kan værdiord, strategioplæg og planer forvandles til farver, form og struktur under kyndig og uformel vejledning af Charlotte, der hjælper alle medarbejderne i gang med maleriet med eller uden et glas bobler til at sparke den kreative proces i gang. Og vi kan garantere en anderledes pause, der giver energi til mere. 

Gastronomisk Teambuilding
Schæffergården tilbyder gastronomisk teambuilding i Babette, vores hyggelige gæstekøkken. At gå sammen i køkkenet er en sjov måde at afslutte en lang dag eller starte en god aften. Iklædt kokkejakke og forklæde og udstyrret med kokkekniv bliver holdet inddelt i grupper, der hver laver en ret. 

Imens duften spreder sig i køkkenet, er der tid til en hyggelig snak, gode råd fra kokken og et glas vin. Bagefter en det en fornøjelse at sætte sig ved et veldækket bord og nyde aftenens anstrengelser. I får uddelt kokketøj, forklæder og kokkehue – og I bliver inddelt i 3 hold: forret, hovedret og dessert. 

Kokken gennemgår aftenens forløb og fortæller om de forskellige råvarer, smagssammensætninger, lidt om tilberedningsmetoder m.v.

Indeholder : Velkomstdrink, 4 glas vin under middagen samt kaffe efter tjenerens valg. Der kan til alle menuer tilkøbes en eksklusiv vinpakke med udvalgt vin og vin ad libitum.

Menu 1:  Nordisk menu
• Jordskokkecreme med stegt fisk fra tovet, ristede hasselnødder med persille og olie samt årstidens crudités
• Kalvefilet fra friland med blommekompot, brændte løg, Vildmose kartofler, peber- og bearnaisesauce
• Hvid chokolademousse med "grus" og kærnemælksis                              
Menu 2: 
Fransk menu
• Kammuslinger med trøffel og brunet smør
• Hjortekølle med tranebær, rodfrugter, pommes røsti og svampesauce
• Crepes suzette med vaniljeparfait og chokoladesauce                            
Når middagen er tilberedt, anrettes den og I nyder samlet menuen i et flot anrettet lokale kun til jer. Opvask, oprydning og servering tager vi os naturligvis af – også under tilberedningen af menuen.

Sven Havsteen-Mikkelsen Kunstsamling
Schæffergården er stolte af at kunne præsentere hele Sven Havsteen-Mikkelsen samlingen, som rummer alt fra olie- og akvarelmalerier, kridttegninger, skitser, brug af farvekridt til forskellige kunsttryk. 

Kunstsamlingen pryder især Jagtslottet og klæder de historiske lokaler. Kom og oplev det talent, som Sven Havsteen-Mikkelsen mestrede (1912-1999).

Museer
Her har vi listet forskellige gode forslag til besøg på interessante museer: 

Ordrupgårdsamlingen: 
Museum med impressionistisk kunst og med særudstillinger. 
Vilvordevej 110, 2920 Charlottenlund 
www.ordrupgaard.dk 

Gl. Holtegaard: 
Museum med skiftende udstillinger. 

Sophienholm: 
Museum med skiftende udstillinger. 
Nybrovej 401, 2800 Kgs. Lyngby 
www.sophienholm.dk 

Frilandsmuseet: 
Samling af bondegårde gennem tiden fra alle egne af Danmark. 
Kongevejen 100, 2800 Kgs. Lyngby 
www.nationalmuseet.dk 

Bredemuseet: 
Samling under Nationalmuseet. 
I.C. Modewegs Vej , 2800 Kgs. Lyngby 
www.nationalmuseet.dk 

Karen Blixen Museet: 
Karen Blixens hjem. 
Rungsted Strandvej 111, 2960 Rungsted Kyst 
www.karen-blixen.dk 

Experimentarium City: 
Trangravsvej 10-12, 1436 København K 
www.experimentarium.dk

Kano-, robåds- og kajakudlejning
Ønsker I at sejle i kano eller ro rundt på vandet i kajak, så har vi et godt samarbejde med Nybro Båd og Kanoudlejning. 

Golf
Hvis I ønsker at spille golf, er Schæffergården så heldig at have Skandinaviens ældste golfklub blot et par kilometer væk. Golfklubben er kendt for sine velegnede baner og sit storartede område. 

Man kan kombinere sit ophold hos os med bl.a. kokkeskole event, opgradering til gourmet middag og det er kun fantasien som sætter grænser.

Når en stor livsbegivenhed skal fejres, er det vigtigt, at alle elementer som blandt andet lokaler, mad, drikke og service er helt perfekt. Schæffergården og Villa Helene har dannet ramme om utallige firmafester. Vi tilbyder en helt særlig madprofil, hvor vi har hentet det bedste fra det nordiske køkken og blandet det med sydeuropæisk inspiration. Schæffergården og Villa Helene har egen smuk park med en sø og allé og en flot hovedtrappe, som kan danne en uforglemmelig ramme for fotograferingen.
Serviceydelser
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet, inkl. kage
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til og med frokost på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste frokost (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet ved ankomst
 • Isvand
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • 1 Sodavand / kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektorSchæffergården
Jægersborg Allé 166
2820 Gentofte

39772800
booking@schaeffergaarden.dk
www.schaeffergaarden.dk

Værelser

Enkeltværelser 22

Dobbeltværelser 52

Handicapværelser 1

Suiter

Indkvartering 126

Kapacitet

Plenum 12

Maks. plads ved stolerækker 225

Maks. plads ved borde 130

Gruppelokaler 16

Forplejning

Restaurant Ja

Spisende gæster 450

Spisepladser i restaurant 225

Spisepladser i eget lokale 225

Faciliteter

Bar Ja

Lounge Ja

Billard/dart/bordtennis/etc Ja

Spa Nej

Pool Nej

Fitness room Nej

Casino Nej

Grønne områder Ja

Golf Nej

Aircondition Nej

Kokkeskole Ja

Transport

Lufthavnsafstand 22 km

Stationsafstand 1 km

Afstand til bus 0 km

Afstand til motorvej 1 km

Gratis parkeringspladser 120

Afstand til gratis parkering 0 km