Se alle konferencecentre

Schæffergården – NEDLAGT
KONTAKT OS 45 82 09 99 70 40 49 71
Bliv kontaktet
KLIK HER

På Schæffergården tilbyder vi nu muligheden for at holder jeres næste virtuelle møde eller konference. Vi sikrer, at lyd, lys og teknik er perfekt således, at I får mulighed for at broadcaste professionelt og streame til hele verden

Det er nu også muligt at afholde hybridmøder, hvor I kan have den enkelte afdeling eller enhed med til mødet og deltage live, mens resten af tilhørerne følger med på en ekstern forbindelse.

Se mere her. https://schaeffergaarden-b2b.dk/?

Schæffergården er et SVANEMÆRKET, nordisk hotel- og konferencecenter ejet af Fondet for Dansk-Norsk Samarbejde. Alt interiør, arkitektur, kunstsamlinger og madlinje er nordisk. Tidernes bedste arkitekter har på 250 år skabt 6.500 smukke kvadratmeter. Centeret er omgivet af egen smuk park og søområde og tilbyder fantastiske omgivelser til møder, konferencer, events og fester.

Schæffergården har en mangfoldighed af mødelokaler og faciliteter fordelt i det gamle Jagtslot fra 1755; Villa Helene, en gammel og smuk patricierbygning fra 1830 og Agorafløjen med traditionelle mødelokaler. Huset rummer i alt 25 forskellige møde-/plenumlokaler herunder vores største lokale, som vi kalder Auditoriet. Fra alle lokaler er det muligt at åbne store vinduer ud til dejlige grønne omgivelser.

VILLA HELENE

Gør mødetid til oplevelsestid.                                                          

I Villa Helene består en mødepakke af lige dele fred og ro blandet med en eksklusiv VIP-behandling så I kan koncentrere jer 100% om mødeagendaen, og I kan nyde måltider og pauser helt uforstyrret.

Vi krydrer desuden mødedagen med overraskende oplevelser - kun for jer.  Jeres mødetid forvandles i Villa Helene til en unik oplevelsestid. 5 grunde til at holde møde eller konference i Villa Helene:

1. I har hele etagen eller hele villaen for jer selv
2. Alle måltider og pauseserveringer serveres kun for jer i private rammer.
3. Alle måltider er fleksible. Vi tilpasser dem præcis, som I ønsker dem. 
4. Vores ubetingede opmærksomhed uanset om I er 5 eller 30 personer. 
5. I møder op direkte i villaen, så har vi alt klar lige fra værelser til bagageservice og parkering af bilen, hvis dette ønskes.

Udover at kræse om gæsterne bl.a. med den lækreste frokost, er restauranten åben for a la carte-gæster, ligesom der er unikke muligheder for afholdelse af fester. 

Schæffergården har 74 værelser – 50 dobbelt- og 22 enkeltværelser samt 2 juniorsuiter og ligger kun 2 km fra Dyrehaven med egne storslåede udendørsfaciliteter og egen park og sø. Det giver mange muligheder for fysisk aktivitet i løbet af opholdet.

Velkommen til Schæffergården!

Trafikforbindelser

Københavns Lufthavn 22 km
København city 12 km
Jægersborg Station 800 m

Nemme tilkørselsforhold via motorringvejen E47/E55 nord/syd, afkørsel 17 og fra København via Helsingørmotorvejen afkørsel 7.
Gratis parkering.

Værelser

74 værelser: 50 dobbeltværelser, 22 enkeltværelser og 2 juniorsuiter.
Alle værelser har eget bad og toilet, hårtørrer, strygejern og -bræt, elkoger til kaffe/te/cappuccino, stepmaskine og tv. Gratis trådløst internet.

Kapacitet

Vores store lokale, som vi kalder Auditoriet, med plads til 130 personer ved borde og 225 personer uden borde.  Derudover 23 forskellige møde- og grupperum, som kan rumme fra 2-60 personer.

Schæffergården består af Agorafløjen, den traditionelle konferencefløj, hvor man også finder Café Hammerich – café og designbar, det gamle Jagtslot fra 1755 med de fine gamle havestuer, festsalen og flere møderum samt et utal af hyggelige kroge.  I ”kælderen” findes billardbord, bordfodbold og dart, der er til fri afbenyttelse. Villa Helene er vores eksklusive afdeling, hvor man kan være for sig selv, og det er også her, man finder vores gæstekøkken, Babette. 

5 ha park omgiver Schæffergården, hvor der bl.a. er en sø, hvor man kan tage en rotur.

Faciliteter

I alle plenumrum findes projektor, lærred, whiteboard(s) og flipover.
Der er trådløs internetforbindelse overalt.  Schæffergården råder over eget ITV (medietræning), video, lydanlæg,  mikrofoner og bærbare pc'er.

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter

Schæffergården er SVANEMÆRKET

Gå på opdagelse i det gamle Jagtslot fra 1755, hvor den største samling af Sven Havsteen-Mikkelsens værker kan opleves sammen med møbler fra de ypperste danske designere. I ”kælderen” findes billardbord, bordfodbold og dart, der er til fri afbenyttelse.
I receptionen kan  man låne udendørsspil, der kan bruges i den 5 ha store park.

Schæffergården ligger blot 2 km fra Dyrehaven. Der er rig mulighed for kondiløb, ridning og skovtur med picnickurv i området. Få udleveret et løbe-/cykelkort i receptionen og lej evt. en cykel.

Man kan kombinere sit ophold hos os med bl.a. kokkeskole event, opgradering til gourmetmiddage og det er kun fantasien som sætter grænser.

Nordsjælland byder på den skønneste natur og et væld af kulturelle perler, der kan besøges med Schæffergården som udgangspunkt. 

Vi kan bl.a. anbefale følgende steder: Bakken, Dyrehaven, Erimitageslottet, Ordrupgaard og Klampenborg Galopbane. Tag en dag i det grønne på én af vores lejecykler, til fods eller i kapervogn i Dyrehaven og på Bakken.

Når en stor livsbegivenhed skal fejres, er det vigtigt, at alle elementer som blandt andet lokaler, mad, drikke og service er helt perfekt. Schæffergården og Villa Helene har dannet ramme om utallige firmafester. Vi tilbyder en helt særlig madprofil, hvor vi har hentet det bedste fra det nordiske køkken og blandet det med sydeuropæisk inspiration. Schæffergården og Villa Helene har egen smuk park med en sø og allé og en flot hovedtrappe, som kan danne en uforglemmelig ramme for fotograferingen.

Den centrale bygning i komplekset er Jagtslottet fra 1755, der er bygget af Diderich Schäffer i rokokostil. Slottet er lidt som et museum, men bliver brugt til møder og fester.
 

Som gæst på Schæffergården er du velkommen til at udforske de fine rum og sale med møbler af de bedste danske arkitekter som f.eks. Kaare Klint, Hans Wegner, Ole Wanscher. På slottet finder du desuden den største samling af kunstmaler Sven Havsteen-Mikkelsens værker.

Hotellet er omgivet af egen smuk park og søområde og tilbyder fantastiske grønne omgivelser til møder, konferencer, events og fester.

Man kan kombinere sit ophold hos os med bl.a. kokkeskole event, vin- og øl smagning, og det er kun fantasien som sætter grænser. 

Ønsker man at lave andre teambuildingsøvelser, f.eks. i vores smukke ude-omgivelser eller indenfor, er vi behjælpelig med at skræddersy i event som passer til jer i samarbejdet med flere af Danmarks største og bedste eksterne teambuilding firmaer. 

 

EN ANDERLEDES OPLEVELSE I VORES GÆSTEKØKKEN
Sprøde kantareller, friskfanget hummer, møre bøffer, sæsonens friske bær. I det atmosfærefyldte Villa Helenes gæstekøkken på Schæffergården er alle de lækreste råvarer til jeres rådighed.

Temaerne kunne være:

Masterchef - Uformel konkurrence
Til det modige team, der gerne vil prøve kræfter med skarpe deadlines og vigtigheden af stærkt teamwork, - ligesom i et proffessionelt køkken.

Teambuilding - Træn samarbejdet
Til det nye team, der ikke kender hinanden så godt, men gerne vil prøve at træne samarbejdet uden for vante rammer. Der lægges vægt på alle kommer i mål med menuen som et samlet team.

Information:
Max. 15 deltagere. Er I flere, så finder vi en løsning, der passer til jer. Vi anbefaler at begynde oplevelsen sidste på eftermiddagen. Pris kr. 895,- pr. person som inkluderer velkomstdrink, 3-retters menu, 4 glas husets vin samt kaffe/the. 

Minimumpris kr. 10.000,- upåagtet deltagerantal

I kan derudover tilkøbe en eksklusiv vinpakke med udvalgte vine ad libitum samt drikkevarer under madlavning kr. 450,- pr. person. Tilkøb af drikkelse under madlavningen til kr. 195,- pr. person for husets vine, øl, sodavand samt snacks.

 

SVEN HAVSTEEN-MIKKELSEN KUNSTSAMLING

Schæffergården er stolte af at kunne præsentere hele Sven Havsteen-Mikkelsen samlingen, som rummer alt fra olie- og akvarelmalerier, kridttegninger, skitser, brug af farvekridt til forskellige kunsttryk. Kunstsamlingen pryder især Jagtslottet og klæder de historiske lokaler. Kom og oplev det talent, som Sven Havsteen-Mikkelsen mestrede (1912-1999).

 

KANO-, ROBÅDS- OG KAJAKSEJLING

Ønsker I at sejle i kano eller ro rundt på vandet i kajak, har vi et godt samarbejde med Nybro Båd og Kanoudlejning. 


GOLF

Hvis I ønsker at spille golf, er Schæffergården så heldig at have Skandinaviens ældste golfklub blot et par kilometer væk. Golfklubben er kendt for sine velegnede baner og sit storartede område. 


MUSEUMSBESØG

Vi foreslår bl.a. disse interessante museer: 

Ordrupgårdsamlingen: 

Museum med impressionistisk kunst og med særudstillinger. 

Vilvordevej 110, 2920 Charlottenlund 

www.ordrupgaard.dk 


Gl. Holtegaard: 

Museum med skiftende udstillinger. 


Sophienholm: 

Museum med skiftende udstillinger. 

Nybrovej 401, 2800 Kgs. Lyngby 

www.sophienholm.dk 

 

Frilandsmuseet: 

Samling af bondegårde gennem tiden fra alle egne af Danmark. 

Kongevejen 100, 2800 Kgs. Lyngby 

www.nationalmuseet.dk 


Bredemuseet: 

Samling under Nationalmuseet. 

I.C. Modewegs Vej , 2800 Kgs. Lyngby 

www.nationalmuseet.dk 


Karen Blixen Museet: 

Karen Blixens hjem. 

Rungsted Strandvej 111, 2960 Rungsted Kyst 

www.karen-blixen.dk 

Serviceydelser
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet, inkl. kage
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • Isvand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til og med frokost på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste frokost (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet ved ankomst
 • Isvand
 • 2 retters middag
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektorSchæffergården – NEDLAGT
Jægersborg Allé 166
2820 Gentofte

39772800
booking@schaeffergaarden.dk
www.schaeffergaarden.dk

Værelser

Enkeltværelser 22

Dobbeltværelser 52

Handicapværelser

Suiter

Indkvartering 126

Kapacitet

Plenum 12

Maks. plads ved stolerækker 225

Maks. plads ved borde 130

Gruppelokaler 16

Forplejning

Restaurant Ja

Spisende gæster 225

Spisepladser i restaurant 225

Spisepladser i eget lokale 225

Faciliteter

Bar Ja

Lounge Ja

Billard/dart/bordtennis/etc Ja

Spa Nej

Pool Nej

Fitness room Nej

Casino Nej

Grønne områder Ja

Golf Nej

Aircondition Nej

Kokkeskole Ja

Transport

Lufthavnsafstand 22 km

Stationsafstand 1 km

Afstand til bus 0 km

Afstand til motorvej 1 km

Gratis parkeringspladser 120

Afstand til gratis parkering 0 km