Se alle konferencecentre

Sallies Race Lounge
KONTAKT OS 45 82 09 99 70 40 49 71 Bliv kontaktet
KLIK HER

Velkommen til vores nye og lækre faciliteter, som i den grad skiller sig ud fra mængden. Det er en oplevelse i sig selv at komme ind i lokalerne, som er dekoreret af en af Danmarks dygtigste designere. Her er tænkt over alle detaljer, og der er en fantastisk kombination mellem dagslys og farver. 

Salle's Race Lounge, som er stedets restaurant, er bygget op som en tidslomme, der tager én tilbage til Amerika i 50'erne, hvor der blandt andet bliver fortalt om gokartens historie i udsmykningen. Og hvad kunne være mere nærliggende, når man deler hus med Racehall og har verdens største indendørs gokartbane som udsigt?  Kombiner dagen med et F1 style løb, som kun tager 30 minutter, og så har I en fået en mindeværdig dag, der vil blive talt om længe efter. 

Der er gratis Wifi over det hele. Der sidder PC-projektorer i loftet med HDMI tilslutning. Og lærreder i forskellige retninger, så rummet kan indrettes efter jeres behov. Vi har naturligvis også flipover, tavler, kuglepenne og blokke. Der er klimastyring i lokalerne, så I kan nyde det - selv på en meget varm sommerdag.

Skal I booke et ophold i forbindelse med konferencen, kan det ske på Wittrup Motel. Den Amerikanske Originale 50's stil lever videre i vores værelser, og aftensmaden kan nydes i den ikoniske Sallie's Restaurant & Snack Bar. Både motel og restaurant ligger kun 5 minutters kørsel fra vores Race Lounge.  

Trafikforbindelser

- Der er få hundrede meter til nærmeste stoppested (bus 123)
- 2,5 km til Høje Taastrup station (ca. 20 minutters gang)
- 30 km til Københavns Lufthavn

Værelser

Original 50s Rooms på Wittrup Motel (5 minutters kørsel derfra).

Wittrups Original 50's Rooms er som at komme ind en en amerikansk tidslomme fra 50'erne. Værelserne er ført tilbage i stil og tid fra midt i 50'erne. Der findes med garanti ikke noget lignende i Danmark, ja måske i hele Europa.

Original 50's Rooms er indrettet med møbler, gardiner og udsmykning med udgangspunkt i, hvordan værelserne så ud dengang, Oscar Wittrup og amerikanske Sallie Zimmerhackel opførte motellet i 1955. Det var helt specielt dengang - og det er det stadig den dag i dag. Møblerne er specialdesignede og -produceret til Wittrup Motel. Der er i det hele taget tænkt over hver eneste detalje i indretningen. 

Vil du gerne have den unikke 50'er oplevelse? Så skal du booke et Original 50's Room.

Wittrup er et motel og ikke et hotel - og med til en ægte moteloplevelse hører parkering foran værelserne, værelser i ét plan og et stort udhæng, hvor man kan sidde ude - også på en regnvejrsdag. Sådan er det hos os. Der er også en drive in reception, så du føler, du er på en amerikansk highway og ikke på Roskildevej i Albertslund.

Værelserne er indrettet som i gamle dage - men Originals 50's Rooms har motellets mest moderne faciliteter - ikke mindst lynhurtigt internet.

Derudover er der en række andre fordele:
- Gratis parkering foran værelserne
- Ekstra lange senge 210 cm
- Danmarks måske hurtigste trådløse "hotel" internet
- 43" eller 49" Fladskærm med satellitkanaler i HD kvalitet
- Chromecasting, så du kan få vist kanalerne fra dit eget tv-abonnement, Netflix, YouTube eller lignende på den store fladskærm
- Et avanceret info system

Størrelse på værelserne: Ca. 14 kvm + 3 kvm badeværelse.

Kapacitet

Der er to lokaler. Det ene har en kapacitet på ca. 40 personer, og det andet har en kapacitet på ca. 25 personer. Lægges lokalerne sammen kan man sidde 80 personer i alt afhængig af bordopstilling.

Vi tilbyder "Break Out Zones" i stedet for de traditionelle grupperum.

Faciliteter

- Stor parkeringsplads
- Restaurant med plads til ca. 140 gæster
- 2 Konferencelokaler med plads til i alt op til 60 gæster
- Verdens største indendørs gokartbane
- Stor udendørs terasse hvor vi kan grillle, lave vinsmagning og meget andet

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter

Mulighed for en oplevelse der løfter stemningen og sammenholdet. Prøv en tur på verdens største indendørs gokartbane, Racehall CPH. Vi kan lave hele eller delvise aktivitetsdage med flere forskellige aktiviteter. Vi har mange andre brugbare faciliteter. 

ET SKÆVT ARRANGEMENT MED FART PÅ! 

Hos Sallie's Race Lounge tilbyder vi noget helt unikt og lidt skævt - nemlig gokart! Vi er nemlig placeret oven på verdens største indendørs gokartbane, hvilket giver rig mulighed for at kombinere et møde eller lignende med et 30-minutters Formel 1 style løb. 

Udover gokartbanen er omgivelserne i Sallie's Race Lounge også noget helt specielt! Den er nemlig indrettet som en tidslomme til 50'ernes Amerika, og I vil hurtigt føle jer taget tilbage i tiden, når I træder ind i vores omgivelser. 

Vi kan derfor garantere en oplevelse I sent vil glemme, og et skævt arrangement udover det sædvanlige! 

Umiddelbart ville man tro at gokart var meget individuelt, og dermed ikke ville høre til under teambuilding, men hos os (i samarbejde med Racehall CPH) tilbyder vi noget helt unikt. Man kan nemlig få "The Formula 1 Team Experience", hvor I får muligheden for at lave jeres egne formel 1 hold! 

Her vil det gode samarbejde være essentielt, når I skal lave skarp markedsføring, kloge investering, nøjagtive ingeniørregnskaber og meget mere. I vil blive kyndigt vejledt til et liv i overhalingsbanen, og få en indblik i en helt speciel hverdag. 

Le Mans
En anden form for teambuilding kunne også være et Le Mans Race! Her bliver man også inddelt i nogle hold, hvor I er flere om at kører i den samme gokart, og så gælder det om at have lagt flere kilometer bag sig, når tiden løber ud. Dette skaber en rigtig god holdfølelse, hvor man hepper på sine holdkammerater for at vinde den bedste tid og komme øverst på podiet.

Dette er perfekt for de lidt større selskaber, da man minimum skal være 30 personer. 

F1 Race
Er man ikke så meget til alt det tekniske bag gokart verdenen, og vil man gerne køre lidt rave, så er der også mulighed for at køre alm. race, og er man 12 personer vil man få banen helt for sig selv. Her anbefaler vi deres F1 Race på enten 30 eller 60 minutter, hvor det gælder om at have den hurtigste omgangstid. Vinder man dette race ender man ikke bare på toppen af podiet, men også håneretten overfor alle ens kollegaer. 
Serviceydelser
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet, inkl. kage
 • Isvand
 • 2 retters middag
 • 1 sodavand/kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middagSallies Race Lounge
Bondehøjvej 20
2630 Taastrup

70602044​
taastrup@sallies.dk
www.sallies.dk/historie/race-lounge.aspx

Værelser

Enkeltværelser 0

Dobbeltværelser 0

Handicapværelser 0

Suiter 0

Indkvartering

Kapacitet

Plenum 2

Maks. plads ved stolerækker 60

Maks. plads ved borde 50

Gruppelokaler 0

Forplejning

Restaurant Ja

Spisende gæster 60

Spisepladser i restaurant 140

Spisepladser i eget lokale 60

Faciliteter

Bar Ja

Lounge Nej

Billard/dart/bordtennis/etc Nej

Spa Nej

Pool Nej

Fitness room Nej

Casino Nej

Grønne områder Nej

Golf Nej

Aircondition Nej

Kokkeskole Nej

Transport

Lufthavnsafstand 35 km

Stationsafstand 2 km

Afstand til bus 1 km

Afstand til motorvej 3 km

Gratis parkeringspladser 80

Afstand til gratis parkering 0 km