LUK
Statsaftale

Husker du vores netværksdage gennem tiden?

2015 – Korsbæk på Bakken
Vi afholdt vores første Netværksdag i Korsbæk på Bakken. Vores dygtige partnere satte en fed streg under stemningen med udklædning, smagsprøver, koncepter og udsmykning, som understregede vores folkelige og hyggelige omgivelser, og med højt humør indtog de Korsbæk for en dag. Kunderne var meget glade for den intime og uformelle stemning, og vi sluttede af med en helt forrygende Lise Nørgaard, som sammen med Lisbeth Dahl og Torben Træsko fortalte os om, hvordan Korsbæk blev til.

2016 – Klampenborg Galopbane
Vi spændte hjelmen og inviterede til Netværksdag på Galopbanen. Der var fart over feltet, galopkringle, “hestepærer”, staldtips og ikke mindst masser af glade kunder, som nød solen, den hyggelige stemning og de mange spændende udstillere og deres aktivitetszoner, hvor man blandt andet kunne prøve GPS-løb og kokkekunst. Dagen blev rundet af med et showløb, hvor vi fik en smagsprøve på de ubegribelige hestekræfter, der gemmer sig i de nærmest majestætiske heste. Der kunne naturligvis “spilles” på hestene, og det var en festlig afslutning på dagen.

2017 – Øksnehallen
For at tilbyde vores partnere endnu mere plads og synlighed, valgte vi at holde Netværksdag i Øksnehallen. “Danmarks Magi” var temaet og kunderne kunne rejse rundt i landet på Margueritruten med deres eget pas, vælge fra 5 egnsbestemte buffetter til frokost, slappe af på rastepladser rundet omkring i landet, netværke i “Netværkszonen” få inspiration i “Eventzonen”  og endelig fik vi “F…..” med vores hjerne, da Jan Hellesøe indtog Orange Scene og leverede et overbevisende eksempel på hvordan vi kan påvirke hinandens underbevidsthed.

2018 – The Plant
Hjertets år. Vi undersøgte lighederne mellem mødeverdenen og datingverdenen. Både kunder og partnere blev på forhånd spurgt ind til hhv. ønsker/behov og faciliteter. Således kunne vi lave en personlig kunderejse til alle kunder, som de fik udleveret ved ankomsten. Her havde vi matchet kunderne med de venues, som har netop de styrker, som hver enkelt kunde efterspørger. Præcis som i dating-verdenen. Partnernes fantasi og kreativitet var igen helt eminent og datingtemaet fik hele armen, hvilket endnu engang gjorde dagen til en sjov og skæv Netværksdag. Workshops og virksomhedsbesøg krydret med frokost-daten og vores digitale redaktion, som dagen igennem indsamlede viden til det digitale katalog “Koderne til det perfekte møde” gav dagen endnu mere særpræg og det hele gik op i en højere enhed (med undtagelse af akustikken…)

2019 – Det Danske Filmstudie
Personlige relationer og engagement er i højsædet. Se mere HER

Deltagelse er eksklusivt for mødebookere og -planlæggere og partnere i Danske Konferencecentre

Sparring og Salg
Tine Amorsen

Tine Amorsen

SPARRING OG SALG

Tine Amorsen

Hvad laver Tine hos Danske Konferencecentre? Det er Tine du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller møde. Tine er klar med inspiration, råd og vejledning og har generelt et kæmpe kendskab til de mange forskellige møde- og konferencecentre.

Hvad har Tine lavet før? Tine har været i hotel- og mødebranchen de sidste 20 år. Oprindeligt er Tine uddannet kok, men har arbejdet som bookingchef og hotelchef i mange år før hun kom til Danske Konferencecentre.

Fun Fact: Tine elsker at udforske restauranter og rejser gerne efter det, desuden er hun helt vild med Sydfrankrig og drømmer om en ferielejlighed i Nice eller Antibes.

 

Ring til Tine: Tlf. +45 45 94 24 47

Skriv til Tine: tine@dkbs.dk

YVONNE WILLERSRUD

YVONNE WILLERSRUD

SPARRING OG SALG

Yvonne Willersrud

Hvad laver Yvonne hos Danske konferencecentre? Det er Yvonne du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller møde. Yvonne er klar med inspiration, råd og vejledning og sætter en ære i at finde det helt rette sted til dig, hver gang.

Hvad har Yvonne lavet før? Yvonne har arbejdet i rejsebranchen som sælger til erhvervslivet i mange år. Hun synes, det er spændende at høre om forskellige virksomheders behov indenfor konferencer og ved, hvor stor betydning omgivelserne har for et mødes succes.

Fun Fact: Yvonne er vild med alt amerikansk efter at have boet 6 år i sydstaterne. Hun har taget noget af den amerikanske kultur med til Danmark fx elsker hun at fejre Thanksgiving sammen med familien og gode venner hvert år.

 

Ring til Yvonne: Tlf. +45 45 94 24 45

Skriv til Yvonne: yvonne@dkbs.dk

Malou Møller

Malou Møller

SPARRING OG SALG

Malou Møller

Hvad laver Malou hos Danske Konferencecentre? Det er Malou du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller møde. Hun elsker ’jagten’ på det helt rette sted og bliver lige glad, hver gang det lykkes.

Hvad har Malou lavet før? Malou har boet i Grækenland i 27 år, hvor hun bl.a. har arbejdet på advokatkontor og udlejet lækre villaer til feriegæster fra hele verden.

Fun Fact: Malou elsker at gå ture, helst et sted hvor der dufter af hav – det minder en smule om Grækenland. Hun elsker også at cykle lange ture på sin nye el-cykel og at nusse om sine planter, som hun godt kan finde på at tale til, hvis de trænger til lidt ekstra pleje. Og så er hun altid først på beatet når det gælder kultur. Malou er vild med at bo i København og bruger hver weekend til at ’udforske’ byen – og går med en stille drøm om engang at finde tid til at studere arkitektur.

 

Ring til Malou: Tlf. +45 45 94 24 43

Skriv til Malou: malou@dkbs.dk

Helle Steffensen

Helle Steffensen

SPARRING OG SALG

Helle Steffensen

Hvad laver Helle hos Danske konferencecentre?Det er Helle du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller møde. Helle er klar med inspiration, råd og vejledning og sætter en ære i at finde det helt rette sted til dig, hver gang.

Hvad har Helle lavet før? Helle har arbejdet som mødeplanlægger i den finansielle branche i mange år. Hun synes, det er spændende at finde det helt rigtige mødested til et møde, en konference eller et helt 3. event. Helle kender de fleste af mødestederne og er klar til at rådgive dig.

Fun Fact: Helle nyder at gå ture i skov og på mark. Og så er hun vild med yoga-ferier i Spanien. Og så er der lige strikketøjet – det er altid i gang, når TV’et er tændt.  

Ring til Helle: Tlf. +45 45 94 24 41

Skriv til Helle: helle@dkbs.dk

Anette Kjærholm

Anette Kjærholm

SPARRING OG SALG

Anette Kjærholm

Hvad laver Anette hos Danske Konferencecentre?Det er Anette du ringer til, hvis du skal finde et sted til din konference eller møde. Hun er klar med inspiration, råd og vejledning og kender til alle de små detaljer, der skal falde på plads, når du planlægger et møde eller en konference.

Hvad har Anette lavet før? Anette har arbejdet med events, møder og konferencer i mange år. Med i bagagen er 9 år som eventkoordinator på Kronborg Slot og 20 år som konsulent i rejsebranchen med fokus på grupperejser. Anette har løst en bred vifte af opgaver indenfor strategisk, kommerciel og konceptuel udvikling, idéudvikling af produkter, event koordinering, salg og praktisk afvikling. Senest har hun haft eget incoming bureau i Helsingør.

Fun Fact: Anette har boet hele sit liv i Helsingør og er vild med byen. Hun kender hver en krog og benytter sig gerne af de mange kulturtilbud. Anette er bestyrelsesmedlem i WordsDenmark, der arbejder med professionel historiefortælling og blandt andet arrangerer WordsFestival i Helsingør hvert år i juni.  

Ring til Anette: Tlf. +45 45 94 24 44

Skriv til Anette: anette@dkbs.dk

Marketing
DITTE RØNNE JAKOBSEN

DITTE RØNNE JAKOBSEN

DIGITAL MARKETING

Ditte Rønne Jakobsen

Hvad laver Ditte hos Danske Konferencecentre? Ditte sidder med digital markedsføring og har ansvaret for det ugentlige nyhedsbrev. Hun står også for at forfatte blogindlæg til Danske Konferencecentres blog på hjemmesiden.

Hvad har Ditte lavet før? Ditte er nyuddannet Cand.merc.kom fra Copenhagen Business School med særlig fokus på digitale medier. Hun har tidligere arbejdet for KVUC og Scoop Models med digital markedsføring.

Fun Fact: Ditte er meget glad for sport og følger altid med når herrelandsholdet i håndbold spiller. Hun har været konkurrencedanser på højt plan igennem sine teenageår i stilarterne standard-latin, disco og hiphop og har bl.a. vundet Danmarks Mesterskabet i Disco og Street Dance i 2012.

 

Ring til Ditte: Tlf.+45 42 15 21 78

Skriv til Ditte: Ditte@dkbs.dk

Kristian Hallas

Kristian Hallas

PARTNERANSVARLIG OG MARKETING

Kristian Hallas

Hvad laver Kristian hos Danske Konferencecentre? Kristian har ansvaret for, at vores partnere er ovenud tilfredse med at være en del af DKBS. Især er det hans opgave at agere strategisk marketingpartner, så leadsene bliver ved med at rulle ind.

Hvad har Kristian lavet før? Kristian er uddannet cand.merc.kom fra CBS og har arbejdet en årrække med marketing i IT-branchen. Inden han kom til DKBS arbejdede han på et internationalt marketingbureau.

Fun Fact: Både teater og amerikansk fodbold har optaget Kristian i en del år. Der var en gang hvor han flirtede med tanken om, at skulle tjene til føden på de skrå brædder. Kristian har en svaghed for god vin og elsker, ligesom resten af DKBS-teamet, at rejse.

 

Ring til Kristian: Tlf.+45 45 94 24 42

Skriv til Kristian: Kristian@dkbs.dk

Rebecca Mc Creevy

Rebecca Mc Creevy

Praktikant

Rebecca Mc Creevy

Hvad laver Rebecca hos DKBS? Rebecca er under sin uddannelse på Leisure Management i praktik hos Danske Konferencecentre, hvor hun skal sidde med markedsføring og events.

Hvad har Rebecca lavet før? Rebecca er lige kommet hjem fra et tre måneders ophold i London, hvor hun har læst et semester på Greenwich Universitet. Efter hendes hjemkomst er hun tilbage i Tivoli som deltid, hvor hun er med til at give havens gæster en god serviceoplevelse.

Fun Fact: Rebecca er halv irer, hvilket kan høres med den irske accent. Film har altid haft en stor interesse hos hende og når muligheden for at kunne opleve en film location er opstået, har hun altid grebet den.

 

Skriv til Rebecca: vikar@dkbs.dk

Ledelse og økonomi
Liesbeth Zonnevijlle

Liesbeth Zonnevijlle

REGNSKAB

Liesbeth Zonnevijlle

Hvad laver Liesbeth hos Danske Konferencecentre? Liesbeth er vores bogholder og det er hende, som du kontakter, hvis du har spørgsmål til faktura og kvitteringer.

Hvad har Liesbeth lavet før? Liesbeth har arbejdet i rejsebranchen før, hun kom til DKBS. Hun har siddet med regnskab hos et luftfartsselskab og senest hos et rejsebureau.

Fun Fact: Hun er født og opvokset i Holland, men kom til Danmark i 1984, da hun blev forelsket i sin nuværende mand.

Liesbeth elsker at rejse og tager også gerne et par ture til Holland om året for at besøge hendes familie. Derudover elsker hun gamle klassiske film og nyder en løbetur tidligt om morgen rundt om Damhussøen inden arbejde.

 

Ring til Liesbeth: Tlf.+45 29 82 87 11

Skriv til Liesbeth: Liesbeth@dkbs.dk

Marlene H Sylvester-Hvid

Marlene H Sylvester-Hvid

DIREKTØR

Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid

Hvad laver Marlene hos Danske Konferencecentre Marlene er vores energiske direktør. Det er hende der motiverer og sætter mål for os.

Hvad har Marlene lavet før? Marlene har engang solgt aviser hos Berlingske, og hun var med til at starte gratisavisen Urban. IT-branchen har hun også været i nogle år. Og så var der lige fire år, hvor Marlene var selvstændig og arbejdede med stress og trivsel. Det kom der en bog ud af: Balance for livet.

Fun Fact: Marlene elsker gamle biler og motorcykler, og har flere af dem.


Ring til Marlene: Tlf.+45  45 94 24 40

Skriv til Marlene: marlene@dkbs.dk