LUK
Statsaftale

Husker du vores netværksdage gennem tiden?

2015 – Korsbæk på Bakken
Vi afholdt vores første Netværksdag i Korsbæk på Bakken. Vores dygtige partnere satte en fed streg under stemningen med udklædning, smagsprøver, koncepter og udsmykning, som understregede vores folkelige og hyggelige omgivelser, og med højt humør indtog de Korsbæk for en dag. Kunderne var meget glade for den intime og uformelle stemning, og vi sluttede af med en helt forrygende Lise Nørgaard, som sammen med Lisbeth Dahl og Torben Træsko fortalte os om, hvordan Korsbæk blev til.

2016 – Klampenborg Galopbane
Vi spændte hjelmen og inviterede til Netværksdag på Galopbanen. Der var fart over feltet, galopkringle, “hestepærer”, staldtips og ikke mindst masser af glade kunder, som nød solen, den hyggelige stemning og de mange spændende udstillere og deres aktivitetszoner, hvor man blandt andet kunne prøve GPS-løb og kokkekunst. Dagen blev rundet af med et showløb, hvor vi fik en smagsprøve på de ubegribelige hestekræfter, der gemmer sig i de nærmest majestætiske heste. Der kunne naturligvis “spilles” på hestene, og det var en festlig afslutning på dagen.

2017 – Øksnehallen
For at tilbyde vores partnere endnu mere plads og synlighed, valgte vi at holde Netværksdag i Øksnehallen. “Danmarks Magi” var temaet og kunderne kunne rejse rundt i landet på Margueritruten med deres eget pas, vælge fra 5 egnsbestemte buffetter til frokost, slappe af på rastepladser rundet omkring i landet, netværke i “Netværkszonen” få inspiration i “Eventzonen”  og endelig fik vi “F…..” med vores hjerne, da Jan Hellesøe indtog Orange Scene og leverede et overbevisende eksempel på hvordan vi kan påvirke hinandens underbevidsthed.

2018 – The Plant
Hjertets år. Vi undersøgte lighederne mellem mødeverdenen og datingverdenen. Både kunder og partnere blev på forhånd spurgt ind til hhv. ønsker/behov og faciliteter. Således kunne vi lave en personlig kunderejse til alle kunder, som de fik udleveret ved ankomsten. Her havde vi matchet kunderne med de venues, som har netop de styrker, som hver enkelt kunde efterspørger. Præcis som i dating-verdenen. Partnernes fantasi og kreativitet var igen helt eminent og datingtemaet fik hele armen, hvilket endnu engang gjorde dagen til en sjov og skæv Netværksdag. Workshops og virksomhedsbesøg krydret med frokost-daten og vores digitale redaktion, som dagen igennem indsamlede viden til det digitale katalog “Koderne til det perfekte møde” gav dagen endnu mere særpræg og det hele gik op i en højere enhed (med undtagelse af akustikken…)

2019 – Det Danske Filmstudie
Personlige relationer og engagement er i højsædet. Se mere HER

Deltagelse er eksklusivt for mødebookere og -planlæggere og partnere i Danske Konferencecentre