LUK
Statsaftale

Mødelokaler
Middelfart

Find dit mødelokale i Middelfart hos Danske Konferencecentre

Middelfart har meget at tilbyde dig, uanset om du søger et stort eller småt mødelokale. Vores største mødelokale kan rumme op til 300 deltagere og i alle lokaler finder du det nødvendige AV-udstyr. Vi tilbyder både idylliske slotte og moderne mødecentre med udsigt til skov og vand. Her kan I både komme helt ned i tempo med naturskønne walk and talks blandt kronhjorte, eller I kan komme op i tempo og udnytte de mange udendørs aktiviteter. Uanset, vil I helt garanteret finde et mødested, som passer lige netop til jeres formål og arrangement.

I Middelfart kan I afholde møde og andre aktiviteter i det fri og frokosten kan nydes udendørs i naturen. Hvis I har lyst til at kombinere jeres møde med en oplevelse bagefter, er dette et af de bedste steder i landet. I kan blandt andet få en lokal rundvisning, vinsmagning eller ølsmagning, hvalsafari, keramikmuseum eller Bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro. Jeres team udfordringer kan skræddersyes helt specifikt til jeres møde f.eks. en aktivitetskuffert med relevante spørgsmål.

Ønsker du at afholde møde i Middelfart finder du blandt andet:

 • Moderne mødelokaler
 • Teambuilding
 • Mulighed for at afholde dit møde i det fri
 • Mulighed for overnatning
 • Gode transport muligheder fra hele landet

Har I mødedeltagere fra hele landet, så er Middelfart helt ideel at samles i – både kollektiv og offentlig transport er tæt på alle vores mødesteder. Derudover har vores centre alle gratis parkering fra 150 pladser og op efter.

Er du interesseret i at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig af mødelokaler i Middelfart, så ring til os på +45 45 82 09 99 eller skriv til os på dkbs@dkbs.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

Vores Centre

Vi leverer den bedste service til dig

MANGE VÆRELSER
Vi har værelser til overnatning
UDENDØRS AKTIVITETER
Vi har udendørs aktiviteter
PARKERING
Vi har fri parkeringspladser
BOOKING
Vi klarer hele bookingprocessen for dig gratis
MANGE CENTRE
Vi har over 100 centre i hele landet

  Presset for tid?

  Send os dine præferencer
  og lad os finde steder til dig


  Skriv til os

  Få et tilbud

  Det er helt uforpligtende