Se alle konferencecentre

Kokkedal Slot Copenhagen
KONTAKT OS 45 82 09 99
Bliv kontaktet
KLIK HER

Kokkedal Slot Copenhagen er alt det, du forbinder med et rigtigt slot. Et eventyrligt ydre, et imponerende, stilfuldt indre, en fantastisk beliggenhed – midt i et blidt, bakket landskab med skov, hav, strand, åbne vidder og grønne enge. Det er det ideelle sted for ro, drømme og oplevelser i særklasse. Vi ligner ikke bare et slotshotel, vi er – fra yderst til inderst.

Og så alligevel. Vi er nemlig også alt det, du måske ikke forbinder med et slot.  For selvom vi har det ydre med os, så ligger vores sjæl ikke i de elegante rammer.  Den ligger i måden vi fylder vores rammer ud på.
Kokkedal Slot Copenhagen er landliv og tilbagelænet charme, det er nydelse og forkælelse,  det er intimitet og opmærksomhed – og et personale, der levende brænder for at give sin passion for det gode videre.

Det er klassisk slotsoplevelse, med et moderne tvist.
Det er nordisk uhøjtidelighed, i usædvanligt smukke rammer.

Værelser

De stilfulde 59 værelser er indrettet med enkelt- eller dobbeltseng med kvalitetslinned. Værelserne er fordelt på Junior Suite, Executive, Deluxe, Superior og standard. Alle værelser har komfortabel lænestol, skrivebord og indbygget garderobe med minibar og sikkerhedsboks. Badeværelserne er i rustik slotsstil med separat bruseniche og fritstående håndvask med håndklæder og badekåber i bedste kvalitet samt hårtørrer og Slottets egen produktserie. Der er desuden gratis kabel-tv med mere end 30 internationale kanaler og WiFi.

Faciliteter

Slottet er beliggende i den smukke, nordsjællandske natur omkranset af golfbane og udsigt til Øresund.

De 7 stilfulde mødelokaler byder på smukt naturligt lysindfald med plads til mellem 4 og 112 deltagere, hvor den største sal har egen balkon med udsigt til golfbanen. Alle fuldt udstyret med moderne av-udstyr, fri internetadgang og parkering. Vi tilbyder derudover en lang række team aktiviteter og events for små og store grupper.

Overnatning sker i et af slottets 59 lyse og elegante værelser som er fordelt på flere kategorier og indrettet med materialer inspireret af naturens farver. Alle værelser er komfortabel indrettet med badeværelse i rustik slotsstil.

Restaurant Slotskælderen fra 1746 med originale hvælvinger og levende lys danner stemningsfuld ramme mens serveringen foregår med hjertevarme og vægt på det gode værtskab. Om sommeren åbnes den overdækkede terrasse med udsigt til park og kyst.

Den imponerende Taffelsal med plads til 88 gæster danner ramme om firmafester, middage og unikke events. Mens Kokkedal Spa er en sand oase for velbehag og afstresning med indendørs pool, sauna, dampbad samt behandlingsrum.

Slottet er medlem af den anerkendte og verdensomspændende sammenslutning "Small Luxury Hotels of the World" og med en beliggenhed kun få minutter fra Helsingør motorvejen, Kystbanen og Strandvejen ligger Slottet ideelt for gæster over hele landet samt udlandet.

Kapacitet

Kokkedal Slot Copenhagen byder på moderne og fleksible rammer til møder, konferencer og kurser.
Med nem og hurtig adgang til husets øvrige faciliteter – fra balkon og terrasse til slotskælderens restaurant – så er et møde på Kokkedal Slot Copenhagen en unik og inspirerende oplevelse.

De 7 mødelokaler på slottet byder på smukt naturligt lysindfald samt udsigt til park og kyst.
De stilrene og funktionelle lokaler har plads til mellem 2 og 112 deltagere og er fuldt udstyret med moderne av-udstyr, flipover, whiteboard, kuglepenne og blokke.

Trafikforbindelser

MED TOG
Fra Københavns Lufthavn/København Centrum (Hovedbanegården, Nørreport eller Østerport), tag regionaltoget mod Helsingør eller Nivå. Stå af på Kokkedal Station og tag trapperne eller elevatoren i den nordlige ende af perronen. Gå til højre af Jellerødgårdsvej og fortsæt derefter til højre af Lågegyde. Efter ca. 200 meter kommer du til Kokkedal Allé, hvor du går til venstre (mod øst). Efter ca. 700 meter ankommer du til Kokkedal Slot Copenhagen.

MED BIL
Fra København, tag E47 nord mod Helsingør. Tag afkørsel Kokkedal og drej til højre ad Fredensborg Kongevej mod Usserød Kongevej. Følg Usserød Kongevej til højre 700 meter og tag tredje afkørsel i rundkørslen til Ådalsvej. Følg Ådalsvej 1,5 km og tag anden afkørsel i rundkørslen til Kokkedal Allé.

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter

Når I skal ryste grupper af medarbejdere sammen, er der mange muligheder. Vi har kontakter til et bredt sortiment af udvalgte leverandører af firmaaktiviteter som primært foregår udendørs uagtet årstiden og kan bland andet tilbyde "golf for sjov", Segway, laserlerdueskydning og aqua-fitness.

Vi tilbyder i begrænset antal gratis udlån af cykler, el-cykler og Me-Movers. For løbeentusiaster er der rig mulighed for løbeture nær skov og strand.

Vi er beliggende tæt på Karen Blixen museum, Nivågaard Malerisamling samt Louisiana Museum of Modern Art. Er man til lyden af brus og bølger samt det maritime, ligger Rungstedhavn i gåafstand langs stranden eller gennem skoven. Fra Kokkedal Station tager det kun 12-15 minutter at spadsere langs golfbane og hestefolde til slottet.

Kokkedal Slot Copenhagen ligger i det smukke Nordsjællandske landskab omkranset af golfbane og med udsigt til Hven i Øresund. Gemt væk som en lille oase i et stort, grønt område med park, skov og strand.

Kokkedal Slot blev opført i 1746 som en lystejendom af Christian August lensgreve von Berckentin. Arkitekten var Johan Gottfried Rosenberg, som også tegnede ejerens rokokohjem i København, Odd Fellow Palæet, der oprindeligt hed det Berckentinske Palæ.
Samme år havde dronning Sophie Magdalene (gift med Christian 6.) foræret lensgreven Kokkedal fæstegård og dets jorde, der dengang hørte under krongodset Hirschholm Slot.

Kokkedal Slot åbnede som hotel i 2011 under det nye navn Kokkedal Slot Copenhagen, og efter omfattende renovering har slottet i dag genfundet sin sjæl – i en moderne og inspirerende fortolkning.

Kokkedal Slot Copenhagen har en fantastisk beliggenhed – midt i et blidt, bakket landskab med skov, hav, strand, åbne vidder og grønne enge. Omkranset af golfbane og med udsigt til Øresund er slottet det ideelle sted for arrangementer i særklasse.
Her er du langt ude på landet – selvom København centrum kun er en halv time væk med bil eller tog.

LASER-LERDUESKYDNING
Der benyttes autentiske haglgeværer, som er modificeret og skyder med infrarøde radiosignaler. Når en skytte rammer lerduen, bliver dette registreret på en elektronisk resultattavle. Laser-lerdueskydning kan også benyttes i mørke, da "duerne" kan blive selvlysende. Varighed: 1 time.

CROSS COUNTRY & BUNGEE
Udholdenhedstræning, styrke og koordinering, med forskellige træningsstationer hvor landskabet styrer intervallerne. Styrke og samarbejde, hvor I to og to arbejder med en Bungee-elastik. En aktiv time hvor pulsen kommer op. For alle, uanset træningsniveau. Varighed: 50 minutter. 

SEGWAY MED PERSONLIG GUIDE
Det tager ingen tid at lære, så I er hurtigt klar til at udforske den smukke natur omkring slottet og så endda helt uden at forurene. I kan også krydre jeres tur med forhindringsbaner og teambuilding øvelser - mulighederne er mange. Varighed ca. 2 timer
Minumum 6 deltager.

GOLF FOR SJOV
Kun 50 meter fra slottet ligger Kokkedal Golfklub. Med ”Golf for sjov” får I undervisning af en professionel golfspiller. Alle kan deltage, både uøvede som aldrig har haft en golfkølle i hånden og den semi-professionelle, der kan få justeret sit slag.
Vi tilbyder også andre former for golf arrangementer.

AQUA FITNESS
Generel træning af hele kroppen hvor vi benytter redskaber for at opnå en større modstand i vandet. De 30 grader giver en behagelig træning, da musklerne blødgøres af det varme vand. Varighed: 50 min. Aqua Fitness & 60 min. adgang til spa området.

POLO TEAMBUILDING
Når I skal ryste grupper af medarbejdere sammen, er der mange muligheder hos os. Vil I prøve noget helt unikt, som dine medarbejdere med garanti ikke har prøvet før, skal I prøve kræfter med 'Kongernes sport' – polo. I ser bogstaveligt talt verden fra et nyt perspektiv, samtidig med at I skal få både kolleger og heste til at samarbejde.

Alle kan være med – også selvom du aldrig har redet før. Rolige, veltrænede heste og et erfarent team sikre en mindeværdig aktivitet, som virkelig ryster teamet sammen. Kan arrangeres hele året både inde og ude. Vi tilpasser pakken, så den passer til jeres behov. Varighed: fra 1 time

AKTIVT HANDELSSPIL MED HØJ INTENSITET OG KONTANT AFREGNING
Få din startkapital til at ”yngle”. Løs en opgave og kapitalen stiger. Opgaverne er en kombination af konstruktionsopgaver, hovedbrud og samarbejdsøvelser. Ressourcefordeling og købmandskab er nøgleordene. Varighed: 60 til 180 minutter

PRIVAT LEJE AF SLOTTETS SPA
Nyd slottets spa- & wellness område som byder på en elegant pool, sauna, koldtvandsbruser, samt enestående bruser med lys- og aromaterapi. Dertil medfølger slippers og en skøn, blød badekåbe til hver deltager. Varighed: 1 time

Slotskælderen fra 1746 med originale hvælvinger og levende lys sætter en stemningsfuld ramme med hjertevarme og vægt på det gode værtskab.
Slotskøkkenets menu tager afsæt i sæsonens bedste råvarer, og på hylderne i slottets vinkælder finder tjenerne altid de flasker, der passer til netop jeres ønsker. Vi tilbyder flere typer menuer og ønsker man at sidde separat er dette muligt i den hyggelige vinkælder eller den smukke Taffelsalen.

Her får I den skønneste sal til jeres firmafest, jubilæum, teambuilding eller noget helt fjerde. Vi tilbyder Taffelsalen både som supplement til jeres møde eller som grundpakken "slotsfesten". 

Vores erfarne banket team står til jeres rådighed både før og under arrangementet. Hele slottet kan også lejes eksklusivt til jer med både mødelokaler, bar, spa, restaurant og samtlige 59 værelser.

Skal jeres arrangement være noget helt særligt kan slottet lejes eksklusivt. Vi lukker det hele af kun til jer, og I kan frit benytte slottets 59 stilfulde værelser, stemningsfulde bar og lounge, smukke selskabslokale, hyggelige restaurant og overdækket terrasse om sommeren samt den luksuriøs spaafdeling med indendørs pool.

Slottet er indrettet som 5-stjernet luksushotel og er medlem af den prestigefyldte internationale hotelsammenslutning Small Luxury Hotels of the World.
Serviceydelser
INKLUDERET I PRISEN:
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Let morgenmad i mødelokalet Kr 105
INKLUDERET I PRISEN:
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Let morgenmad i mødelokalet Kr 105
INKLUDERET I PRISEN:
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 3 retters middag
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Let morgenmad i mødelokalet Kr 105
INKLUDERET I PRISEN:
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 3 retters middag
 • Morgenmad
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Let morgenmad i møde lokalet Kr 105
INKLUDERET I PRISEN:
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 3 retters middag
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til og med frokost på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Let morgenmad i mødelokalet Kr 105
INKLUDERET I PRISEN:
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 3 retters middag
 • Morgenmad
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Let morgenmad i mødelokalet Kr 105,00
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 3 retters middag
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste frokost (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 3 retters middag
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektorKokkedal Slot Copenhagen
Kokkedal Allé 6
2970 Hørsholm

44 22 80 00
booking@kokkedal-slot.dk
kokkedalslotcopenhagen.dk/da

Værelser

Enkeltværelser 12

Dobbeltværelser 45

Handicapværelser 10

Suiter 2

Indkvartering 106

Kapacitet

Plenum 7

Maks. plads ved stolerækker 112

Maks. plads ved borde 72

Gruppelokaler 2

Forplejning

Restaurant Ja

Spisende gæster 280

Spisepladser i restaurant 101

Spisepladser i eget lokale 88

Faciliteter

Bar Ja

Lounge Ja

Billard/dart/bordtennis/etc Nej

Spa Ja

Pool Ja

Fitness room Nej

Casino Nej

Grønne områder Ja

Golf Ja

Aircondition Ja

Kokkeskole Nej

Transport

Lufthavnsafstand 40 km

Stationsafstand 1.3 km

Afstand til bus 1.3 km

Afstand til motorvej 3.8 km

Gratis parkeringspladser 60

Afstand til gratis parkering 0 km