Se alle konferencecentre

Hvedholm Slotshotel
KONTAKT OS 45 82 09 99
Bliv kontaktet
KLIK HER

Hvedholm Slotshotel stammer fra middelalderen og har sit nuværende udseende fra 1880, hvor det var hovedsædet i lensgrevskabet Brahesminde. Slottet indeholder restaurant, selskabslokaler med Riddersal, mødelokaler, vinkælder, kunstbutik og 10 ha stor park med udsigt over Det Sydfynske Øhav. 

Hvedholm har en interessant historie, der føres tilbage til Valdemarernes tid og samlingen af Danmark. Til anerne hører astronomen Tycho Brahe. Her kom H. C. Andersen på visit hos lensgreven. Ophold på slottet løfter stemningen. Der er højt til loftet for tanker og store beslutninger.

Værelser

Hotelværelser er indrettet i de private gemakker. Alle har himmelseng, toilet og bad. Hertil ligger palæer i haven med et idyllisk Æblehus indrettet som suite. Kongesuiten har flere soveværelser og stue, der kan benyttes til møde og private middage.

Faciliteter

Hvedholm har moderne faciliteter og værelser med himmelseng og dundyne. Restauranten med egne kokke laver mad på friske råvarer, hvor en stor del er økologiske. Vin og bøffer leveres fra gårdens egen produktion. Som i gamle dage kan gæsterne slappe af og samtale i salonens bløde stole.  

Kapacitet

Selskabslokaler på 1.sal består af 5 sale en suite med Riddersalen og plads til 130 kuverter. Stuerne en suite kan dækkes op til 300 gæster. Restaurant med saloner og bløde sofaer ligger i stueetagen og kan anvendes privat. I alt kan 150 gæster spise her. 

I underetagen ligger vinkælderen, der anvendes til velkomst og smagninger med plads til 60 gæster, og lobbyen med mødelokaler og udgang til sø-terrasse med plads til 200 gæster.  

I alt 62 værelser med 156 faste senge.

Trafikforbindelser

Hvedholm ligger på Sydfyn ved hovedvej 8 med gode trafikforbindelser. Nærmeste lufthavn er Sønderborg.  Odense banegård ligger en halv time fra slottet og nås med bus og taxa. Fåborg havn ligger nedenfor slottet og anløbes af færger og cruise skibe. Gæster kan lande med helikopter i parken.

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter

Hvedholm byder på aktiviteter inde i huset som kokkeskole og demonstration af madlavning, vinsmagning, danseundervisning og Ghost Walk med clairvoyance. 

I parken arrangeres flugtskydning og flere aktiviteter i skov, sø og på de store plæner. Parken er anlagt i romantisk stil med udsigtspunktet Kongehøjen. 

Der er udsigt over Det Sydfynske Øhav. Gå afstand  til vandet ca. 1½ km. Og vi har vores dejlige have med søer.

Hvedholm Slot var hovedsæde for lensgrevskabet Brahesminde. 

Vi ligger naturskønt med udsigt til Det fynske Øhav

Vinsmagning
Besøg i vinkælderen med fortælling om Hvedholms historie og smagning af 3 vine.

Gastronomikursus
Køkkenchefen instruerer deltagerne i finere madlavning. I små hold oparbejdes råvarer til færdigretter, der efter en pause (evt. i vinkælderen) er klar til servering. Pris 295 kr. pr. deltager inkl. et glas vin, værktøj og råvarer. Varighed 2 timer.

Slottet indeholder en gourmetrestaurant, der er åben hver dag for gæster, samt selskabslokaler med Riddersalen som det fornemmeste lokale til bespisning af grupper.
Køkkenet arrangerer gerne kokkeskole.
Hvedholm Slotshotel har specielle pakker til firmafester. Slottet er velegnet til temafester som kostumebal i f.eks. barok- eller middelalderstil.
ServiceydelserHvedholm Slotshotel
Hvedholm Slot 1
5600 Faaborg

63 60 10 20
hvedholm@slotshotel.dk
www.slotshotel.dk/slotshoteller/hvedholm-slotshotel.html

Værelser

Enkeltværelser 62

Dobbeltværelser 62

Handicapværelser 1

Suiter 4

Indkvartering 156

Kapacitet

Plenum 3

Maks. plads ved stolerækker 150

Maks. plads ved borde 130

Gruppelokaler 5

Forplejning

Restaurant Ja

Spisende gæster 300

Spisepladser i restaurant 120

Spisepladser i eget lokale 300

Faciliteter

Bar Ja

Lounge Ja

Billard/dart/bordtennis/etc Nej

Spa Nej

Pool Nej

Fitness room Nej

Casino Nej

Grønne områder Ja

Golf Nej

Aircondition Nej

Kokkeskole Ja

Transport

Lufthavnsafstand 41 km

Stationsafstand 35 km

Afstand til bus 0.3 km

Afstand til motorvej 23 km

Gratis parkeringspladser 150

Afstand til gratis parkering 0.1 km