TILBAGE

Griffen Spa Hotel
KONTAKT OS 45 82 09 99
Bliv kontaktet
KLIK HER

Griffen Spa Hotel er Bornholms største hotel beliggende direkte ud til Østersøen og i gå afstand til Rønne centrum. Over halvdelen af værelserne har havudsigt fra egen balkon.

Bornholm har et stort udbud af aktiviteter perfekte i forbindelse med alt fra det lille møde til den store konference. Vores konferencekoordinator har stor erfaring og indsigt i mulighederne, og planlægger det helt rigtige program for netop jer.
 Hotellets restaurant har en enestående panoramaudsigt med mulighed for at se solen gå ned over Østersøen. Konferencelokalerne kan lægge rammerne om det lille intime møde og den store konference på 350 deltagere. 
 
På Griffen Spa Hotel finder du også "Den Bornholmske Diamant Spa" som er vores 1.000 kvadratmeter indendørs og udendørs spa har taget navn efter den 425 millioner år gamle Bornholmske diamant. Varmtvands pool med 14 massagedysser, stor udendørs spa med havudsigt, opvarmet saltvandsbasin, 3 saunaer, fodbade, koldtvandsbasin, tyrkisk hamam, infrarød kabine med videre. I vores behandlingsrum tilbydes massage, ansigts- og krops behandlinger med bornholmske hudplejeprodukter. Indretning er med bornholmsk granit, glas og keramisk kunst. Der er gratis adgang for hotellets gæster.
 
Bornholm så langt væk og alligevel så tæt på - kun 30 minutter med fly fra København og 1 time og 20 minutter med Færgen via Ystad. Vi hjælper gerne med transport til og fra Bornholm for alle deltagere i mødet eller konferencen.
 
En af fordelene ved at holde en konference på Bornholm er blandt andet, at mødet starter allerede hjemmefra. Man rejser sammen ud og hjem, og konferencen kan allerede tage sin spæde start i flyveren. Rejsetiden er ikke spildt. Mødedeltagerne har fuld tilstedeværelse og ingen kan gå fra mødet to timer før, fordi der lige er et andet ærinde.

Værelser

Antal værelser 142 (140 DB og 2 suiter)
2 kategorier : fransk balkon med udsigt mod Rønnes gamle bydel og balkon/terrasse med havudsigt.
Max kapacitet 284 overnattende gæster

Faciliteter

Lobby med bar og hyggekroge, stor spa og wellness afdeling på 1000 m2. Mange muligheder for tilkøb af behandlinger. Cykeludlejning, terrasse mod havet, morgenmads restaurant samt ala carte restaurant med havudsigt.

Kapacitet

Plenum 350 personer
Grupperum 9 stk (5 med havudsigt)
Max v/ stole 350 personer
Max v/borde 200 personer
På Bornholm findes der mange alternativer til det traditionelle møde lokale - Domen i Allinge, Kyllingemoderen i Almindingen og mange flere.

Trafikforbindelser

Fly:
Danish Air Transport (DAT) 30 min. fra Københavns Lufthavn
Færge:
FÆRGEN Ystad - Rønne 1.20 min fra Ystad (Sverige)
Bus & tog fra Københavns Hovedbanegård ca. 3 timer
Afstande:
Havnen 1 km og lufthavn 6 km

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter

Vi har mange forslag til en kulinarisk oplevelse, her er en af dem

Food & Energy tour
Kom med bag produktionen af de bornholmske fødevarer – kombiner konferencen med vores nye oplevelses mulighed. Besøg og smag på produkterne – tryk producenten i hånden og få historien bag produktet.
Svaneke Bryg
Lehnsgaard Rapsolie
Nordbornholms Røgeri
Bornholms Mosteri
Hallegaards Slagteren
Christiansø pigens sild
Vasegaard Grise
Sandvig Iskalas
Madkulturhuset
og mange flere
Turen kan varieres i såvel interesser og hvor meget tid der er til rådighed.

Bus, båd og cykeltur på Bornholm
Bussen kører mod Almindingen, på vejen besøges Nylars Rundkirke, en af øens fire rundkirker. I Almindingen går vi en tur i ”Bison skoven” under kyndig vejledning af skovens naturvejledere, som fortæller om Bison projekt Bornholm. Efter vandreturen er der picnic med øl og vand. Efter picnic udleveres cykler, og deltagerne cykler fra Almindingen ad cykelsti til Gudhjem (ca. 15 km.) Dette er en meget smuk tur gennem skov ad den nedlagte jernbanelinje, samt langs å og marker. Cykelturen foregår det meste af tiden på specielt anlagte cykelstier.
  
Skattejagt i smukke Svaneke
Der køres fra hotellet tværs over Bornholm til Svaneke. Byen er præmieret af Europarådet for bedst bevarede købstad, hvilket med tydelighed fremgår af de mange smukke vedligeholdte huse.
Gruppen opdeles i mindre hold (ca. 10 personer) der via kort og ledetråde sendes rundt i Svaneke. Undervejs er der besøg hos nogle af de forskellige kunsthåndværkere og lokale producenter. Holdene skal løse opgaver der dels er ren underholdning og dels har karakter af team-building. Alle hold slutter på Bryggeriet, hvor der er tid til at nyde en Svaneke Special til præmie-overrækkelsen 
 
Baltic Sea Glass
Hos Baltic Sea Glass vil glaskunstnerne Maibritt Jönsson og Pete Hunner give en totaloplevelse med natur, hav og glas. Først fortælles lidt om værkstedets historie og glasmassens egenskaber, hvorefter et par af deltagerne under kyndig vejledning fra en glaspuster kan forsøge sig udi kunsten at puste og forme det glødende glas. (Deltagernes glas bliver signeret og kan afhentes på værkstedet dagen efter). Mens champagnen og kunsten nydes, vil der i ventende hestevogne blive stillet kurve med lidt bornholmske specialiteter og forfriskninger, og når hestene traver til Østerlars Rundkirke, vil der være mulighed for at nyde den storslåede udsigt og samtidig få smagt på Bornholm - i klart vejr anes Christiansø i horisonten.
  
Nordbornholms Perler & Christiansø
Fra hotellet køres tværs over Bornholm til Østerlars Rundkirke, der er Bornholms største og smukkest placerede rundkirke. Herefter videre til Gudhjem, der ligger ned ad klippesiden med maleriske huse og gadebilleder. Fra Gudhjem afgår båden til Christiansø kl. 10.15 Efter en guidet rundtur serveres frokost på kroen bl.a. med de berømte Christiansø-sild. Båden sejler retur til Gudhjem kl. 14.15
 
Turen kan kombineres med et besøg på Bornholms Kunstmuseum, der ligger i et af Bornholms smukkeste naturområder ved Helligdomsklipperne. Herefter går turen via småbyerne Tejn, Sandvig og Allinge forbi Hammershus Slots ruin, der ligger på en klippeknude højt over Østersøen
  
Middag i Domen i Allinge
På Cirkuspladsen i Allinge lige ved Kampeløkke Havn og med den smukkeste udsigt ud over klipperne og Østersøen, finder man den bornholmske Dome. Domen blev skænket til Bornholm i forbindelse med den politiske folkefest Folkemødet. Bygningen er smukt udarbejdet i træ og glas, og med en stor terrasse ud mod Østersøen.
 
Mens I starter med en guidet tur på Hammershus slotsruin, sørger vi for at bordene er dækket og maden er klar, og kan nydes i de smukke omgivelser.
  
Alt det lidt vilde- Incentive, Kickoff, Adventure, Event,Oplevelse
Mulighederne er mange. Vi samarbejder primært med Action Tour Bornholm, som er et fuldtids professionelt firma, der siden 1988 har gennemført mere end 2.500 arrangementer for private og offentlige virksomheder. Firmaet har gennem årene oparbejdet stor ekspertise i afvikling af spændende, oplevelsesrige og utraditionelle arrangementer.
 
Kitesurfing, klippeklatring, kajak, dykning, parasailing, crosscar, MTB cykling
  
 
Busrundtur på sydbornholm
Turen fra Rønne til Aakirkeby, der er vokset op omkring øens ældste og største kirke, Aa Kirke, engang øens hovedkirke. Kirken blev opført i midten af 1100-tallet med det usædvanlige tvillingetårn, der hæver sig over byen. Døbefonten hører med sin runeindskrift til en af landets mest værdifulde.
 
Ekkodalen er nok den kendteste sprækkedal på Bornholm. Den er næsten 10 km lang med den lodrette klippevæg der tårner sig op fra bunden af en frodig dal.
 
Fra Ekkodalen går turen videre sydpå til Dueodde, - Nordeuropas fineste sandstrand. Her der er mulighed for en travetur i de hvide klitter eller en svømmetur i de blå bølger. Turen fortsætter langs kysten til Nexø med Bornholms største fiskerihavn. Efter Nexø følges "Den Bornholmske Riviera" – den lune klippekyst, hvor der gror mandel, oliven og figner.
 
Svaneke er Danmarks mindste købstad og er præmieret af Europarådet for bedst bevarede købstad. Desuden er Svaneke den by i Danmark der har flest solskinstimer.  I Svaneke har man tid på egen hånd, og kan f.eks. besøge glaskunstneren Pernille Bülow, bolchefabrikken, Bornholms eneste bryggeri og nogle af de mange kunstnere der er samlet på Glastorvet.
 
Fra Svaneke køres til Almindingen, den grønne skov midt på Bornholm. Også her viser Bornholms natur sin mangfoldighed, når sprækkedale, skovsøer og lyngområder mødes.
   
 
Busrundtur på nordbornholm
Nordbornholm kendetegnes bl.a. af stejle klipper. Fra Rønne køres gennem det smalle skovområde med Rubin- og Smaragdsøerne til Hasle, Hasle Museums- og Silderøgeri og det nye havnebyggeri.
 
Langs kysten videre til Hammershus Slotsruin, der ligger på en klippeknude højt over Østersøen, hvor middelalderens vingesus virkelig mærkes.
 
Via Sandvig og Allinge køres videre langs kysten til Gudhjem by, der ligger med maleriske huse og gader ned ad en klippeside. Gudhjem har igennem hele 1900-tallet været samlingssted for kunstnere og kunsthåndværkere. Der bliver her tid til at gå rundt på egen hånd.
 
I Melsted – ganske kort ved fra Gudhjem - besøges Baltic Sea Glas, hvor Maibritt Jönsson og Pete Hunners glaskunst giver en totaloplevelse med glas, natur og hav.
 
Jönsson og Hunner producerer funktionelt glasdesign sammen med et dygtigt team af glaspustere. Derudover bruger de meget energi på unika arbejder til galleri- og museums udstillinger verden rundt.
 
På vej tilbage bør et besøg i Østerlars Kirke være en selvfølge. Kirken er Bornholms største og ældste rundkirke. Et bygningsværk, hvor de massive støttepiller, der afstiver ydermuren, er med til at give kirken det specielle præg.
  

Den Bornholmske Diamant Spa
Alle vores gæster har fri adgang til vores enestående Spa og Wellness Center ”Den bornholmske Diamant Spa” (min. alder er 16 år). Spabadet dækker 1.000m2 uden- og indendørs areal. Slap af i jacuzzien mens du nyder den fortryllende havudsigt. Sluk den lille sult og tørsten med  frisk frugt og lette drikkevarer, som stilles til rådighed. Lad os give dig energien tilbage. En ren fornøjelse for sanserne! Der er desuden en lang række muligheder for behandlinger
Serviceydelser
INKLUDERET I PRISEN:
 • Isvand
 • Frugt
 • Aftenbuffet
 • 2 retters middag
 • 1 gl. vin til middagen
 • Aftenkaffe/te
 • Plenum
KAN TILKØBES:
 • Eftermiddags kaffe/kage Kr 60,00
 • Ekstra grupperum Kr 500,00
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Øl Kr 35,00
 • Husets vin, glas Kr 40,00
 • Ekstra grupperum Kr 500,00
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Øl Kr 35,00
 • Vand Kr 28,00
 • Husets vin 1, glas Kr 40,00
 • Ekstra grupperum Kr 500,00
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • 1 gl. vin til middagen
 • Aftenkaffe/te
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • 3. ret til middagen Kr 50,00
 • Husets vin, glas Kr 40,00
 • Husets vin, flaske Kr 195,00
 • Øl Kr 35,00
 • Vand Kr 28,00
 • Kjærstrup chokolade Kr 35,00
 • Ekstra grupperum Kr 500,00
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Ekstra grupperum Kr 500,00
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • 1 gl. vin til middagen
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • 3. ret til middagen Kr 50,00
 • husetsvin 1 glas vin Kr 40,00
 • Øl Kr 35,00
 • Husets vin 1, flaske Kr 195,00
 • Vand Kr 28,00
 • Kjærstrup Chokolade Kr 35,00
 • Ekstra grupperum Kr 500,00
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • 1 gl. vin til middagen
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til og med frokost på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • Øl Kr 35,00
 • Husets vin, glas Kr 40,00
 • 3. ret til middagen Kr 50,00
 • Ekstra grupperum Kr 500,00
INKLUDERET I PRISEN:
 • Kaffe/te m/brød v/ankomst
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • 1 gl. vin til middagen
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • 3. ret til middagen Kr 50,00
 • Husets vin, glas Kr 40,00
 • Husets vin, flaske Kr 195,00
 • Øl Kr 35,00
 • Kjærstrup Chokolade Kr 35,00
 • Vand Kr 28,00
 • Ekstra grupperum Kr 500,00
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • 1 gl. vin til middagen
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste frokost (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • 3. ret til middagen Kr 50,00
 • Husets vin, glas Kr 40,00
 • Husets vin, flaske Kr 195,00
 • Øl Kr 35,00
 • Vand Kr 28,00
 • Kjærstrup chokolade Kr 35,00
 • Ekstra grupperum Kr 500,00
INKLUDERET I PRISEN:
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Isvand
 • Frugt
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • 2 retters middag
 • 1 gl. vin til middagen
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Forplejning fortsætter til sidste eftermiddagskaffe/te-buffet (inkl.) på afrejsedagen
 • Plenum
KAN TILKØBES:
 • 3. ret til middagen Kr 50,00
 • Husets vin, glas Kr 40,00
 • Husets vin, flaske Kr 195,00
 • Øl Kr 35,00
 • Vand Kr 28,00
 • Kjærstrup Chokolade Kr 35,00
 • Ekstra grupperum Kr 500,00
INKLUDERET I PRISEN:
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • 1 gl. vin til middagen
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • 1 sodavand/kildevand
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • 3. ret til middagen Kr 50,00
 • Husets vin, glas Kr 40,00
 • husets vin, flaske Kr 195,00
 • Øl Kr 35,00
 • Vand Kr 28,00
 • Kjærstrup Chokolade Kr 35,00
 • Ekstra grupperum Kr 500,00
INKLUDERET I PRISEN:
 • Isvand
 • Frugt
 • 2 retters middag
 • 1 gl. vin til middagen
 • Aftenkaffe/te
 • Morgenmad
 • Formiddagskaffe/te-buffet
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage
 • Plenum
 • Standard AV-udstyr inkl. projektor
KAN TILKØBES:
 • 3. ret til middagen Kr 50,00
 • Husets vin, glas Kr 40,00
 • Husets vin, flaske Kr 195,00
 • Øl Kr 35,00
 • Vand Kr 28,00
 • Kjærstrup Chokolade Kr 35,00
 • Ekstra grupperum Kr 500,00Griffen Spa Hotel
Nordre Kystvej 34
3700 Rønne

56 90 42 44
bl@bornholmhotels.dk
bornholmhotels.dk/griffen-spa-hotel

Værelser

Enkeltværelser

Dobbeltværelser 140

Handicapværelser

Suiter 2

Indkvartering 284

Kapacitet

Plenum 6

Maks. plads ved stolerækker 350

Maks. plads ved borde 250

Gruppelokaler 3

Forplejning

Restaurant Ja

Spisende gæster 350

Spisepladser i restaurant 300

Spisepladser i eget lokale 300

Faciliteter

Bar Ja

Lounge Ja

Billard/dart/bordtennis/etc Nej

Spa Ja

Pool Ja

Fitness room Nej

Casino Nej

Grønne områder Nej

Golf Nej

Aircondition Nej

Kokkeskole Nej

Transport

Lufthavnsafstand 6 km

Stationsafstand km

Afstand til bus 0.7 km

Afstand til motorvej km

Gratis parkeringspladser 120

Afstand til gratis parkering 0 km