Se alle konferencecentre

DR Koncerthuset
KONTAKT OS 45 82 09 99
Bliv kontaktet
KLIK HER

DR Koncerthuset i DR Byen har vundet stor international anerkendelse og mange priser for både arkitektur og akustik. DR Koncerthuset afvikler årligt flere end 350 koncert-, event- og tv-produktioner og har de rette kompetencer og rammer til at gøre dit næste arrangement til en uforglemmelig oplevelse.

DR Koncerthuset er tegnet af Jean Nouvel, der også står bag det prisvindende arabiske institut i Paris. Akustikken er designet af verdens måske bedste akustiker Yasuhisa Toyota, der også står bag al akustikken i Walt Disney Concert Hall i Los Angeles.

DR Koncerthuset består af fire koncertsale/studier og en række fleksible foyerområder og scener, der ved hjælp af
scenografi, lys og projektioner kan møde ethvert behov.

Værelser

DR Koncerrthuset har ikke overnatningsmuligheder men flere store hoteller ligger inden for et par kilometer - nogle endda på samme metrolinje som DR Koncerthuset.

Kapacitet

Med vores 5 lokaler kan DR Koncerthuset imødekomme events fra 100 - 1800 personer.  

DR Koncertsalen
Koncertsalen er en af verdens flotteste sale – med 1800 røde sæder i changerende nuancer hele vejen rundt om den 266 m2 store scene. Lige meget hvor i salen, man sidder, føler man et intenst nærvær, og lyden bjergtager såvel publikum som speakers.

Koncertsalens opbygning med etager og balkoner skaber en intim atmosfære for publikum, uanset om deltagerantallet er 300 eller 1800. Unik akustik, teknik i topklasse og dedikeret personale sikrer et perfekt udført arrangement. Bemærk at Studie 1 er inkluderet ved leje af Koncertsalen.

Hvis man ønsker et traditionelt konference setup, kan man sidde 1200 personer i salen. 

Studie 1
Studie 1 er DR Koncerthusets mest rå og samtidig mest alsidige lokale, som fx kan rumme både konference, middag, koncert og netværksområde på én og samme tid. Med enkelte scenografiske elementer kan rummet på kort tid skifte karakter. Studie 1 byder bl.a. på god akustik, fleksible barer, mulighed for flere scener og en restaurant. Lofthøjden spænder fra 4-25 meter og giver unikke muligheder for forskellige opsætninger. De store vinduspartier giver det perfekte lysindfald hele året rundt. 

Studie 2
Studie 2 er et yderst fleksibelt "plug-and-play" lokale, der med lys og teknik nemt kan tilpasses forskellige behov. Studiet emmer af musik; væggenes rå træ-paneler er "brændemærket" med billeder af artister, der har spillet en rolle for DR, fx Bent Fabricius-Bjerre, Sigurd Barret og Kim Larsen. Pakhusstemningen i Studie 2 har en fleksibel planløsning med en justerbar scene, der kan hæves i moduler.

Studie 3
Studie 3 er tilpasset DR Big Band med vægge i blank sort piano-lak. Lokalets elegante fremtoning kombineret med den rigtige lyssætning gør Studie 3 perfekt til produktlanceringer, dagsmøder og gallamiddage med et twist. Studie 3 er 17x15 meter og har 8 meter til loftet. Lokalet kan deles i 2 lokaler med separate indgange. Studie 3 har direkte adgang til foyer -1 fra begge udgange.


Studie 4
Studie 4 danner med sit markante arkitektoniske udtryk, dagslys og varme stemning en intim ramme om dagsmøder, middage, konferencer og break-out-sessions for op til 170 deltagere. De markante røde vægelementer er bevægelige og styrer akustikken - som er så god, at indlæg ofte kan gennemføres uden mikrofon.


Foyerområder
Vores foyer er meget fleksibel, og du kan her skabe dine egne perfekte og målrettede rammer om netop din event. Foyeren giver mulighed for at byde dine deltagere velkommen på elegant vis med en storslået wow-oplevelse fra første øjeblik.

Alle vores foyerområder er yderst velegnede til buffet-, middags- og netværksområder. Kombinationen af de rå rammer og lysindfaldet fra de store vinduer skaber et behageligt rum til alle slags events på alle tider af året. Alle tre foyerer er yderst fleksible og kan både benyttes med husets egne møbler eller møbler efter eget valg.

Trafikforbindelser

DR Koncerthuset ligger på Ørestads Boulevard 13, København S, og der er gode transportmuligheder. Vi opfordrer til, at man som gæst så vidt muligt benytter metro eller bus, da antallet af p-pladser er begrænset.

Metro og bus
Der er metroafgange til og fra DR Byen-metrostation ca. hvert 5. min. Metroen kører hele døgnet alle ugens dage (den grønne linje M1 mod Vestamager).
Buslinje 33, 35, 77 og 78 har alle stoppested ved DR Byen på Amager Fælledvej. Herfra tager det kun få minutter at gå til DR Koncerthuset.

DR har indgået et samarbejde med Q-Park, som står for opsynet med P-pladsen ved metroen. Priser for parkering (2018):
Op til 1 time 20 kr.
Op til 2 timer 40 kr.
Op til 13 timer 60 kr.

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter

DR Koncerthuset er beliggende 2-3 metrostop fra Københavns citycenter. 

Amager Fælled er beliggende på modsatte side af DR Koncerthuset. 

Der er mulighed for, at sammensætte maden, så den matcher kundens ønsker og behov – inden for budgettet. Dette alt sammen i kreative og inspirerende miljø. 

Der er mulighed for at opgradere kursuspakken til mad fra en af Københavns bedste Michelin restauranter, mod en mer pris. Der er ligeledes mulighed for live cooking 
ServiceydelserDR Koncerthuset
Ørestads Boulevard 13
2300 København S

35 20 62 62
lejkoncerthuset@dr.dk
drkoncerthuset.dk

Værelser

Enkeltværelser 0

Dobbeltværelser 0

Handicapværelser 0

Suiter 0

Indkvartering 0

Kapacitet

Plenum 5

Maks. plads ved stolerækker 1790

Maks. plads ved borde 450

Gruppelokaler 0

Forplejning

Restaurant Nej

Spisende gæster 1250

Spisepladser i restaurant

Spisepladser i eget lokale 450

Faciliteter

Bar Ja

Lounge Nej

Billard/dart/bordtennis/etc Nej

Spa Nej

Pool Nej

Fitness room Nej

Casino Nej

Grønne områder Nej

Golf Nej

Aircondition Ja

Kokkeskole Nej

Transport

Lufthavnsafstand 6 km

Stationsafstand 0.2 km

Afstand til bus 0.2 km

Afstand til motorvej 1 km

Gratis parkeringspladser 0

Afstand til gratis parkering km