Se alle konferencecentre

DOCKEN
KONTAKT OS 45 82 09 99
Bliv kontaktet
KLIK HER

Kulturkajen DOCKEN ligger i Nordhavnen på Østerbro i København – direkte ud til Øresund med udsigt til solnedgang over Hellerup, Skovshoved og Hven.

DOCKEN er et tidligere saltlager. Siden 2006 er de rå industrielle rammer blevet re-skabt til et kulturelt fixpunkt.

DOCKEN bruges til blandt andet konferencer, teater, koncerter, udstillinger, produktlanceringer, kunst, virksomhedsarrangementer, fester for firmaer, organisationer private, Award shows, TV-optagelser og events.

Og hvem har egen sandbred lige foran indgangen i byen? Sammen med fakler, rød løber osv. skaber dette en stemning udover det sædvanlige...

DOCKEN har med sine 2.600 m2 sale og 6.000 m2 udendørsområde med både terrasse, strand og bar direkte til vandet mulighed for at rumme op til 6.000 gæster.

DOCKEN har flere forskellige sale til arrangementer fra 50 gæster og op. 

Værelser

DOCKEN har ingen værelser, dog findes der en række flotte og gode hoteller i nærheden. Ved arrangementer på DOCKEN kan gæsterne opnå rabatter på værelser hos flere af hotellerne. 

Faciliteter

Kulturkajen DOCKEN ligger i Nordhavnen på Østerbro/ København – direkte ud til Øresund med udsigt til solnedgang over Hellerup, Skovshoved og Hven.
DOCKEN er et tidligere saltlager. Siden 2006 er de rå industrielle rammer blevet genskabt til et kulturelt fikspunkt.

Kapacitet

>DOCKEN har med sine 2.600 m<sup>2</sup> sale og 6.000 m2 udendørsområde med både terrasse, strand og bar direkte til vandet plads til 1.500 spisende gæster og 5.000 gæster til eksempelvis koncert.

Trafikforbindelser

Bus
Bus 27 Færgehavnsvej (her står I af), Færgehavn Nord.
OBS! Bus 27 har begrænset fartplan og kører kun på hverdage. Bussen kører derfor ikke i forbindelse med alle arrangementer på Kulturkajen.
Cykel
Cyklen er glimrende transportmiddel til Kulturkajen DOCKEN, da vejen er fredelig, fordi vi har åbent, når industrien og havnevirksomheder holder fri.
Tog & gåben
Det tager kun 20 minutter at gå fra Nordhavn Station (op ad vejen mod øst ved lyskrydset ved den store rød-hvide PFA-bygning.

Inspiration, Teambuilding & Aktiviteter

DOCKEN bruges til bl.a. konferencer, teater, koncerter, udstillinger, produktlanceringer, kunst, virksomhedsarrangementer, firmafester, organisationer, Award shows, TV-optagelser og events.

Docken ligger i Nordhavn, hvor byudviklingen indenfor de seneste år har gjort området særdeles spændende. Der er nytænkende og smuk moderne arkitektur indenfor gå afstand. 

Docken ligger 15 min gang fra Nordhavn station, hvor man kan tage s-toget til andre seværdigheder i København. 
Docken ligger direkte ud til Øresundskysten og alle vores lokaler har udsigt til Øresundskysten. Dockens store terrasser samt sandareal med udsigt til Øresundskysten har gjort plads til både rygere og dem der vil have frisk luft. 
Docken har storkøkken. Vores kokke tilpasser sig årstiderne og laver alt fra delikate frokost buffeter til udsøgte 3 retters middage. Til sommerfester om sommeren står vores kokke ved store grills og griller laks, okse og kylling – med sprøde salater og hjemmebagt brød.
Docken tilbyder firmafester året rundt.
ServiceydelserDOCKEN
Færgehavnsvej 35
2150 Nordhavn

39299200
info@docken.dk
www.docken.dk

Værelser

Enkeltværelser

Dobbeltværelser

Handicapværelser

Suiter

Indkvartering

Kapacitet

Plenum 4

Maks. plads ved stolerækker 1700

Maks. plads ved borde 1450

Gruppelokaler 4

Forplejning

Restaurant Nej

Spisende gæster 1450

Spisepladser i restaurant

Spisepladser i eget lokale

Faciliteter

Bar Nej

Lounge Nej

Billard/dart/bordtennis/etc Nej

Spa Nej

Pool Nej

Fitness room Nej

Casino Nej

Grønne områder Nej

Golf Nej

Aircondition Nej

Kokkeskole Nej

Transport

Lufthavnsafstand 12 km

Stationsafstand 2.5 km

Afstand til bus 0 km

Afstand til motorvej km

Gratis parkeringspladser 150

Afstand til gratis parkering 0 km