LUK
Statsaftale

Danske Konferencecentres Netværks- og Inspirationsdag 2018

Dato: 29. august 2018

Tid: 09.00 – 17.00

Sted: The Plant

Screen Shot 2018-05-30 at 11.08.55

The Plant er Københavns nye, unikke event venue, etableret i en gammel, rå fabrikshal, som er blevet totalt istandsat med respekt for de historiske omgivelser.  The Plant ligger midt i Amagers iværksættermiljø og er nyt, skævt og innovativt og danner den perfekte ramme for dagen.

Danmark har datingfeber

Hjælpen til at finde kærligheden ligger lige for vores fødder. Dating er blevet til en sport, hvor man hele tiden afprøver metoder til at finde den ægte kærlighed. Når man går på en date, er det aldrig nok bare at møde op. Man skal gøre sig tanker om, hvor daten skal afholdes, hvad man skal have at spise,researche hvem man skal på date med, samt overveje hvilke fælles interesser man kan snakke om, så man kan forblive i personens fokus længe efter.

Det ligner i allerhøjeste grad de samme udfordringer, som findes i mødebranchen.

Det perfekte møde

Som mødeplanlæggere er vi hele tiden på jagt efter nye og spændende måder at afholde møder, events, konferencer og andre arrangementer på. Til dette års Netværks- og Inspirationsdag skal vi sammen knække koderne til det perfekte møde. Til det får vi hjælp fra teoretiske vidensbærere, design thinkers og super søde digitale nørder CPHlive. De stiller op med en hel digital redaktion, som gennem målinger, voxpops, workshops, afstemninger m.m. vil skabe de bedste betingelser for, at vi kan samle et digitalt katalog med titlen “Koderne til det perfekte møde”. 

Vi drømmer om, at dette katalog fremover kan fungere som inspirationskilde for Danmarks mødebranche.

Netværk Inspiration

Du vil møde 60 af danmarks bedste møde- og konferencesteder og kan gå på opdagelse i Danske Konferencecentres inspirationskategorier med hjælp af den personlige guide, vi laver til dig baseret på dine ønsker og behov . Vi vil inspirere til alternative mødeformer gennem workshops og korte taler kaldet Speakers corner, invitere på frokostdate, opfordre til videndeling med andre mødebookere og tilskynde til netværk med de erfarne medarbejdere fra vores partnere.  

Altsammen med det formål, at du bliver inspireret til nye og spændende samarbejder og mødeformer.

Adresse

The Plant
Raffinaderivej 22
2300 KøbenhavnA

Kontakt

Danske Konferencecentre
+45 45 82 09 99
mette@dkbs.dk